logo
0

My. Organics Blonder Cream Blue - Ekologický krémový odfarbovač

  • Blonder Cream
500ml SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Odfarbovače:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Blonder Cream Blue - Ekologický krémový odfarbovač

MY.ORGANICS Blonder Cream Blue - odfarbovač v krémovej konzistencii poslednej generácie. Rýchly, účinný a ekologický. Nahrádza práškové odfarbovače, chráni vlasy, zafarbuje o maximálne možný počet odtieňov a chráni zdravie kaderníka.
Neagresívny zvláčňujúci krém rešpektujúci vlasy a pokožku. Bieliaci účinok výrobku zaručuje maximálnu úroveň zosvetlenia rýchlym a efektívnym spôsobom.

Použitie:
Pred použitím hliníkový obal dôkladne pretraste po dobu niekoľkých minút, aby sa krémový odfarbovač dokonale homogenizoval. Zosvetlenie 3/4 tóny s oxidačným krémom 20vol. (6%). Zosvetlenie 4/5 tónov s oxidačným krémom 30vol. (9%). Zosvetlenie 6/7 tónov s oxidačným krémom 40vol. (12%). Odstránenie kozmetického pigmentu s oxidačným krémom 9vol. (2,7%). Miešanie 1:2. Doba pôsobenia 20-50 minút.

Upozornenie a varovanie:
Nepoužívajte na veľmi citlivú, podráždenú alebo porušenú pokožku. Nie je určené na odfarbovanie rias a obočia. Nie je určené na použitie na iné účely, než je odfarbovanie vlasov. Zabráňte kontaktu s očami a tvárou. V prípade náhodného zasiahnutia okamžite vypláchnite oči výdatným množstvom vody. Pri akejkoľvek manipulácii s produktom používajte vhodné rukavice. Nepoužívajte produkt na deti a uchovávajte ho mimo ich dosahu. Na miešanie používajte nekovovú misku. Uchovávajte na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu pôsobenia zdrojov tepla.

Zloženie:
Potassium Persulfate, Paraffinum Liquidum Mineral Oil, Ammonium Persulfate, Sodium Metasilicate, Petrolatum, Izopropyl Myristate, Sodium Silicate, Sodium Persulfate, Sodium Stearate, Titanum Dioxide, Hydroxyethilcellulose, Xantam Gum, Xantam Gum, , Hydrogenated Castor Oil, Cera Albumu/Beeswax, Ceteareth-30, Tetrasodium EDTA, Sodium Lauryl Sulfate, Dimethicone.
Blonder Cream