logo
0

My. Organics The Organic California Bleaching Powder - Odfarbovací prášok

  • The Organic
500g SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Odfarbovače:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
The Organic California Bleaching Powder - Odfarbovací prášok

MY.ORGANICS The Organic California Bleaching Powder je kompaktný biely odfarbovací prášok určený na odfarbovanie a všetky techniky melírovania. Jeho špeciálna textúra zaručuje dokonalú priľnavosť na pramene, pričom na povrchu uschne a nepôsobí tak na vlasy, ktoré nemajú byť odfarbené. Odfarbuje až o 6 tónov aj pri použití alobalu.
Produkty My Organics sú vytvorené z látok rastlinného pôvodu a 100% prírodných esenciálnych olejov. Bez obsahu DEA, SLES (Sodium Laureth Sulphate), parabénov (chemických konzervantov), aditív petrochemického pôvodu a formaldehydu.

Použitie:
Určené na miešanie s vyvíjačom My.Organics 6 (1,8%), 12 (3,6%), 20 (6%), 30 (9%) a 40 vol. (12%) v pomere 1:2 (50 gr odfarbovacieho prášku a 100 g vyvíjača). Nechať pôsobiť 10 až 50 minút v závislosti na štruktúre vlasov a na požadovanom výslednom efekte.

UPOZORNENIE:
Produkt môže vyvolať alergickú reakciu. Pokiaľ podráždenie pretrváva, okamžite vyhľadajte lekársku konzultáciu. Nepoužívajte produkt na deti a uchovávajte ho mimo ich dosahu. Neaplikujte produkt priamo na vlasovú pokožku a zabráňte kontaktu s očami a tvárou. V prípade zasiahnutia očí ich okamžite vypláchnite. Nepoužívajte na veľmi citlivú, podráždenú alebo porušenú pokožku. Nie je určené na odfarbovanie rias a obočia. Na miešanie používajte nekovovú misku. Nie je určené na iné ako na vyššie popísané účely. Po ukončení procesu odfarbovania vlasy dôkladne opláchnite. Vo všetkých fázach odfarbovania aj pri akejkoľvek manipulácii s produktom používajte vhodné jednorazové rukavice. Odporúčame vykonať test znášanlivosti 48 hodín pred plánovanou aplikáciou. Vyhnite sa akémukoľvek spôsobu použitia, ktorý nie je predpokladaný v tomto návode. Bezprostredne pred ani po aplikácii produktu nevykonávajte trvalú onduláciu. Prášok nevdychujte. Po aplikácii dôkladne spláchnite. Dodržujte odporúčanú dobu pôsobenia. Pokiaľ sa odfarbovacia zmes dostane na pokožku alebo oblečenie, okamžite zasiahnutú časť umyte. Namiešanú zmes použite okamžite. Nepoužitý zvyšok produktu zlikvidujte. Neuchovávajte zmes v hermeticky uzavretej nádobe, pretože môže nadobudnúť na objeme a nádobu pretrhnúť. Používajte produkt v dobre vetraných priestoroch. Uchovávajte na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu pôsobenia zdrojov tepla.

Zloženie:
Potassium Persulfate, Magnesium Carbonate Hydroxide, Kaolín, Trisodium Phosphate, Cyamopsis Tetragonolobus Guar Gum, Magnesium Oxide, Diammonium Phosphate, Sodium Metasilicate, Sodium Hexametaphosphate, Sodium Siaram, Sodium Silicate, Sodium Silicate, Sodium Silicam Edta, Sodium Lauryl Sulfate, Carrageenan.
The Organic