logo
0

Weleda Shower Bar (Lavender + Vetiver) - Levanduľové relaxačné mydlo

  • Shower Bar
75g SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Tuhá mydla:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Shower Bar (Lavender + Vetiver) - Levanduľové relaxačné mydlo

Rastlinné mydlo 100% prírodného pôvodu s uvoľňujúcou vôňou levandule a vetiveru. Obohatené o ošetrujúce bambucké maslo pre starostlivosť už v sprche. Dermatologicky testované.
Šetrite životné prostredie. Jedno malé tuhé mydlo vám nahradí až dve 150 ml fľaše sprchového gélu.
Vôňa, ktorá upokojuje a uvoľňuje. Prírodné zloženie obsahuje jemné tenzidy, ktoré dôkladne čistia pokožku. Bohatá krémová pena, ktorá obsahuje organické bambucké maslo a rastlinný glycerín. Znášanlivosť na koži dermatologicky testovaná

Obsahuje 100% esenciálne oleje/extrakty: Levanduľa a Vetiver.

LEVANDUĽA LEKÁRSKA (LAVANDULA ANGUSTIFOLIA) = Levanduľa lekárska je známa pre svoje upokojujúce schopnosti, ktoré sa prejavujú aj na psychike človeka pri bolestiach hlavy, nervozite, závratoch, depresiách, nespavosti. Pôsobí na našu dušu celkovým zlepšením nálady. Má skvelé účinky v stresových obdobiach a dokáže napomôcť lepšiemu zaspávaniu. Na pokožku má upokojujúce účinky a hodí sa pre všetky typy pleti od akné až po ekzémy.

VETIVER (VETIVERIA ZIZANIOIDES) = Vetiver je tropická tráva, trvalka a dorastajúca do výšky 50-120 cm. Kvitne od mája do júna. Éterický olej vetiver je zelenkastej až hnedej farby a sa získava metódou parnej destilácie z koreňov byliny. Má silnú, drevitú a balzamovú arómu. Pôsobí silne upokojujúcim efektom a veľmi ho oceníte najmä v období nadmerného duševného či fyzického vyčerpania, kedy pomáha obnoviť sily a dodať potrebnú energiu.

Naneste na vlhkú pokožku tela, napeňte a potom opláchnite.
Shower Bar