logo
0

Valera Swiss Steel-Master "Digital" Black Chrome - Profesionálny fén na vlasy

  • Swiss Steel-Master
AKCIA SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Swiss Steel-Master "Digital" Black Chrome - Profesionálny fén na vlasy

2200W profesionálny fén s výkonným bezuhlíkovým BLDC-ENDURO-X motorom – vo vnútri každého klasického motora sú uhlíky, ktoré spôsobujú trenie a počas používania sa časom opotrebujú. Akonáhle sa tieto uhlíky opotrebujú, dôjde k zlyhaniu motora. Pri motore ENDURO boli tieto uhlíky nahradené štyrmi výkonnými magnetmi zo vzácnych zemín, čo umožnilo dosiahnuť, že motor je ľahší a má 5x dlhšiu životnosť ako AC motor – až 10.000 hodín.

Ionizačné funkcie – negatívne nabité ióny sú častice, ktoré prečisťujú vzduch. V prírode sa vyskytujú vo veľkom množstve po búrke, keď je vzduch čistejší a revitalizujúci. Fény s ionizačnou funkciou majú generátor, ktorý produkuje milióny očisťujúcich negatívnych iónov čo spôsobuje, že vlasy zostávajú hydratované. Hydratácia zabraňuje krepateniu vlasov, má regeneračné účinky, zanecháva vlasy jemné, lesklé, ľahko rozčesateľné a zväčšuje ich objem.
COLORCARE – farbené vlasy majú tendenciu sa pod horúcim vzduchom vysušovať a strácať lesk, fény so značkou COLORCARE chránia vlasy pred stratou farby, lesku, vysušením a udržuje ich vitálne po dlhú dobu vďaka trom vlastnostiam:1. tvorba negatívnych iónov na hydratáciu vlasov2. lepšie vysušenie pri nižšej teplote hlavne vďaka rýchlemu prúdeniu vzduchu čo urýchľuje sušenie aj pri nižšej teplote3. presné nastavenie teploty.

Profesionálna 3m šnúra so systémom Rotocord. Rotocord je prevratná patentovaná novinka, ktorá umožňuje otáčanie šnúry o 360 ° čo zabraňuje zamotaniu šnúry, jej poškodeniu a uľahčuje manipuláciu s fénom. Rotocord je svetovou novinkou, ktorá bola vyvinutá a vyrobená pod značkou Valera

Bezpečnostné výhrevné teleso s vlnitou štruktúrou – tento typ výhrevného telesa sa vyznačuje vysokou kvalitou, bezpečnosťou, stálou teplotou vzduch a taktiež má dlhšiu životnosť ako bežné špirálové výhrevné teleso.
Technológia Smart Airflow – optimalizuje prúdenie vzduchu cez fén od zadného filtra, kde je vzduch nasávaný až po predný otvor, kde vzduch vychádza. Smart Airflow technológia umožňuje fénom dosahovať vynikajúce výkonnostné vlastnosti - premena energie (W), prúdenie vzduchu (m3/h), tlak vzduch (Pa), rýchlosť vzduchu (km/h) a nízka hlučnosť (dB(A)). Kombinácia týchto vlastností je unikátna pre súčasný trh.

Touch me cool - 2 ultra úzke vzduchové trysky (6 a 7,5 cm), ktoré zostanú vďaka špeciálnemu dvojvrstvovému systému chladné aj počas používania fénu a je možné s nimi ľahko manipulovať.

VLASTNOSTI:
- 2200 W profesionálny ionizačný fén,
- bLDC ENDURO X Motor,
- ionizačný generátor,
- 3 nastavenia teploty/2 rýchlosti,
- tlačidlo studeného vzduchu,
- odnímateľný kovový filter,
- touch Me Cool vzduchová tryska,
- ohybná 3m šnúra s rotocordom,
- difuzér a úložné vrecúško.

Používajte podľa návodu.
Swiss Steel-Master