logo
0

Tom Robinn Paris Réponse Délicate Sensiflora Serum (citlivá pleť) - Sérum s upokojujúcim účinkom

  • Réponse Délicate
30ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Réponse Délicate Sensiflora Serum (citlivá pleť) - Sérum s upokojujúcim účinkom

SENSIFLORA – SERUM Jedným z dôležitých znakov zdravej pleti je mikrobiálna hojnosť. Ide o stav, kedy je jej mikrobiálna flóra v absolútnej rovnováhe a koža vďaka tomu funguje ako prirodzená bariéra chrániaca nás pred vonkajšími agresormi. V dôsledku veku ale táto schopnosť poľavuje a regenerácia je čím ďalej tým ťažšia.

Sérum obsahujúce sensibiotický komplex prináša koncentrovanú starostlivosť bohatú na aktívne ingrediencie obnovujúce prirodzený mikrobiálny ekosystém, chrániaci pleť pred vonkajšími spúšťačmi podráždenia a nastoľujúce pocit harmónie. Sérum je ideálne pre akúkoľvek vekovú skupinu a každého, koho trápi citlivá a ľahko podráždene reagujúca pleť. Hodvábne jemná textúra zahalí pokožku do neviditeľného ochranného závoja a zároveň ju navracia pocit zdravia a uvoľnenia.

UPOKOJUJE PODRÁŽDENÚ PLEŤ.

Kľúčom k účinku Sensiflora-serum je kombinácia kyseliny hyalurónovej a prebiotík. Vysokomolekulárna kyselina hyalurónová maximálne násobí hydratáciu pleti a upokojuje mimoriadne citlivú pokožku. Prebiotiká stimulujú vlastnú obranyschopnosť pleti, obnovujú jej funkcie ako mikrobiologické bariéry a chránia kožný ekosystém.

Na zjemnenie a zníženie reakcií pleti na vonkajšie prostredie slúži dvojica rastlinných ingrediencií. Výťažok z kvetov šafranu vypestovaných vo Francúzsku k prírode šetrnými postupmi posilňuje prirodzenú funkciu pleti ako bariéry a chráni ju pred vonkajšími agresormi – najobvyklejšími aktivátormi podráždenia. Neoddeliteľnou súčasťou receptúry je aj výťažok z mätových listov, ktorý upokojuje zápalové procesy a celkovo pleť osviežuje.

Naneste vždy ráno a večer na očistenú pokožku tváre a krku, potom pokračujte v starostlivosti so Sensiflora Cream alebo Sensi-Age. Dermatologicky testované.
Réponse Délicate