logo
0

TheBalm Clean & Green Travel Set - Cestovná sada

  • Clean &
AKCIA SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Clean & Green Travel Set - Cestovná sada

Súprava, vďaka ktorej získate dokonalý vzhľad kedykoľvek a kdekoľvek. Aj na cestách.

Obsahuje:
Tvárenka Big Date 3 g
Bronzer Bronzilla 2,2 g
Double Crosser rozjasňovač 3 g
Riasenka Nuit 8 ml
Anne T. Dotes Primer 11,8 ml

Tvárenka Big Date, vodeodolný púdrový odtieň zostane na svojom mieste a vďaka pridanému jojobovému oleju a vínnemu oleju organického pôvodu pleť nezaťaží.
Bronzer Bronzilla rozžiari tvár. Je obohatený o jojobový a vínny olej organického pôvodu s prídavkom vitamínu E.

Double Crosser trblietavý rozjasňovač s prírodným zložením obsahuje napríklad jojobový olej a olej z hroznových semienok. Navyše je možné použiť, ako očné tiene.

Riasenka Nuit je vysoko pigmentovaná, čierna riasenka s vegánskym zložením. Obsahuje kokosový olej, vďaka ktorému získajú riasy objem a budú krásne hebké.

Anne T. Dotes Primer s extraktom zo zeleného čaju spolu so šípkovým a arganovým olejom upokojí a hydratuje pokožku, ktorá potom bude hladká a žiarivá. Možno použiť samostatne na zjednotenie pleti, alebo ako podklad pod make-up. Neužívajte vnútorne. Vyhnite sa kontaktu s očami, pokiaľ sa výrobok dostane očí, dôkladne vypláchnite vodou. Cruelty free. 100% recyklovateľné balenie. Bez parabénov. Púdre bez obsahu mastenca.

Tvárenka Big Date, vodeodolný púdrový odtieň zostane na svojom mieste a vďaka pridanému jojobovému oleju a vínnemu oleju organického pôvodu pleť nezaťaží. Bronzer Bronzilla rozžiari tvár. Je obohatený o jojobový a vínny olej organického pôvodu s prídavkom vitamínu E. Double Crosser trblietavý rozjasňovač s prírodným zložením obsahuje napríklad jojobový olej a olej z hroznových semienok. Navyše je možné použiť, ako očné tiene. Riasenka Nuit je vysoko pigmentovaná, čierna riasenka s vegánskym zložením. Obsahuje kokosový olej, vďaka ktorému získajú riasy objem a budú krásne hebké. Anne T. Dotes primer s extraktom zo zeleného čaju spolu so šípkovým a arganovým olejom upokojí a hydratuje pokožku, ktorá potom bude hladká a žiarivá. Možno použiť samostatne na zjednotenie pleti, alebo ako podklad pod make-up. Neužívajte vnútorne. Vyhnite sa kontaktu s očami, pokiaľ sa výrobok dostane očí, dôkladne vypláchnite vodou. Cruelty free. 100% recyklovateľné balenie. Bez parabénov. Púdre bez obsahu mastenca.
Clean &