logo
0

Sosu Precision Lash Applicator - Aplikátor na umelé riasy

  • Precision Lash
AKCIA SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Precision Lash Applicator - Aplikátor na umelé riasy

Aplikujte umelé riasy ako profesionál s precíznym aplikátorom rias. Tento aplikátor, ktorý je určený aj pre úplných začiatočníkov, vám pomôže nalepiť riasy presne na líniu vašich rias. Zaoblený koniec aplikátora perfektne lemuje všetky typy očných viečok a vďaka tomu môžete riasy prilepiť pevnejšie. Pomôže zaručiť, aby vám umelé riasy držali na svojom mieste niekoľko hodín a vy sa cítili pohodlne.

VLASTNOSTI:
- aplikátor na umelé riasy,
- perfektne lemuje všetky typy očných viečok,
- slúži na pevnejšie prilepenie rias,
- ľahko sa používa.

1. Použite aplikátor na vybratie umelých rias z ich obalu. Skúste si nanečisto priložiť riasy na očné viečko, po odmretí požadovanej dĺžky skráťte konce rias nožnicami tak, aby vyhovovali vášmu viečku.
2. Uchopte nalepovacie riasy za vonkajší okraj zaobleným koncom aplikátora. Naneste tenkú vrstvu lepidla pozdĺž zakrivenej riasy a počkajte zhruba 30 sekúnd, aby lepidlo trošku zaschlo. (Ak je lepidlo príliš vlhké, bude kĺzať okolo oka).
3. Prilepte riasy pomocou aplikátora priamo doprostred očnej linky, čo najbližšie k línii vašich rias. Následne prilepte vnútorný a vonkajší okraj umelých rias. Aplikátorom riasy pritlačte podľa potreby.
Precision Lash