logo
0

Purity Vision Bio Ružový deodorant

  • Bio Ružový
50ml SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Deodoranty:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Bio Ružový deodorant

Prírodné Bio Ružový dezodorant v spreji spája silu minerálnej soli a starajúcej sa Bio ružovej vody. Aktívne neutralizuje telesný pach, a to bez upchatia potných pórov. Vďaka svojmu jemnému zloženiu bez alkoholu je ideálny pre citlivú pokožku so sklonom k alergiám.
Medzi jeho benefity patrí zloženie bez alkoholu a parfumácií, podpora obnovy prirodzeného ochranného filmu pokožky, dlhotrvajúca účinnosť a šetrnosť voči oblečeniu na ktorom nezanecháva stopy. Môžete ho kombinovať s ľubovoľným parfumom.
Minerálna soľ Potassium Alum, tiež známa ako kamenec, zanecháva po aplikácii na pokožke veľmi tenký minerálny film, ktorý rozkladá baktérie a zamedzuje tak vzniku nepríjemného pachu. Upokojujúca Bio Ružová voda sa stará o pokožku, vyvažuje jej prirodzené pH a prináša jemné osvieženie. Vďaka kombinácii soli a ruži pokožka dýcha a nie je podráždená.

Použitie:
Naneste dezodorant na umytú pokožku a následne nechajte vrstvu niekoľko sekúnd vstrebať. V letných mesiacoch navodí sprej rýchle osvieženie chodidiel a súčasne pomôže aj ako prevencia pred ich potením. Je tiež vhodný na potiace sa dlane.

CRUELTY FREE and VEGAN Tento certifikát je udeľovaný spoločnosťou PETA. Zaisťuje, že žiadny z produktov, ani jeho ingrediencie, neboli testované na zvieratách, a navyše neobsahujú žiadne suroviny živočíšneho pôvodu (včelí vosk, lanolín, karmín atď.).

Zloženie:
Bio Ružová voda, Glycerín, Minerálna soľ/Rosa Damascena Mill Flower Extract (Bio ružová voda), Glycerín, Potassium Alum (minerálna soľ).
Bio Ružový