logo
0

Purity Vision Bio Levanduľová voda

  • Bio Levanduľová
1000ml SKLADOM
50ml SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Ošetrujúce vody:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Bio Levanduľová voda

Purity Vision Bio Levanduľová voda je vhodná pre všetky typy pleti, najmä pre citlivú a zrelú pleť. Čistí, upokojuje a ochladzuje. Je vhodná na osvieženie na cestách, na obklady unavených očí alebo tiež ako tonikum a voda po holení či depilácii.

Prečo je taká výnimočná?
Pochádza zo starostlivo spracovanej levandule lekárskej z oblasti ružového údolia v Bulharsku. Levanduľová voda Purity Vison nevzniká ako vedľajší produkt pri výrobe esenciálneho oleja, ale ako cieľový originálny produkt. Pri výrobe je použité väčšie množstvo levanduľových kvetov, než je bežné, aby levanduľová voda obsahovala potrebné množstvo esencií.

Použitie:

Pleť: na čistenie všetkých typov pleti, ošetrenie akné, znižuje tvorbu kožného mazu, pôsobí pri podráždení, upokojuje pokožku po holení a depilácii

Vlasy: regeneruje vlasovú pokožku a uľahčuje rozčesávanie

Domácnosť: Prírodný osviežovač vzduchu, ekologický prostriedok na ošetrenie zvieracích pelechov, prevoňanie bielizne pri žehlení, odpudzovač molí, sprej na nábytok, prevoňanie posteľnej bielizne

Varenie: Výborný doplnok do osviežujúcich limonád a kokteilov, v kombinácii s bylinnými čajmi na navodenie dobrej nálady a prídavok do exotických dezertov, zmrzlín.

CRUELTY FREE and VEGAN Tento certifikát je udeľovaný spoločnosťou PETA. Zaisťuje, že žiadny z produktov, ani jeho ingrediencie, neboli testované na zvieratách, a navyše neobsahujú žiadne suroviny živočíšneho pôvodu (včelí vosk, lanolín, karmín atď.).

Zloženie: 100% čistá levanduľová voda z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva/Lavandula Angustifolia Flower Water, Geraniol*, Linalool*.
* Prirodzená súčasť levanduľovej vody.
Bio Levanduľová