logo
0

Nivea Fresh Sensation Deospray - Antiperspirant

  • Fresh Sensation
150ml SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Nivea / Dezodoranty a antiperspiranty
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Fresh Sensation Deospray - Antiperspirant

Potrebujete až 72 hodín účinnú ochranu proti poteniu a pachu potu? Vyskúšajte antiperspirant, ktorý aktívne bojuje proti baktériám spôsobujúcim zápach, je bez alkoholu a sviežo vonia. Dajte zbohom dezodorantom a antiperspirantom, u ktorých máte po chvíľke pocit, akoby ste žiadny nepoužili. Nová technológia INFINIFRESH bude brániť vaše podpazušie pred potením a pachom potu. Dodá vám vytúžený pocit sviežosti, ktorý si užijete až dlhých 72 hodín. Antiperspirant účinne odstraňuje baktérie, ktoré spôsobujú zápach, a zahalia vaše podpazušie do príjemnej, výraznej a hlavne dlhotrvajúcej vône. Maximálny komfort podčiarkuje nelepivé zloženie, v ktorom nenájdete silikóny ani etylalkohol, takže si bude s vašou pokožkou dobre rozumieť.

VLASTNOSTI:
- chráni pred pachom a potom až 72 hodín,
- technológia INFINIFRESH aktívne bojuje proti baktériám spôsobujúcim zápach,
- dermatologicky schválené zloženie stará o jemnú pokožku podpazušia,
- príjemná svieža vôňa s vami vydrží celý deň.

Extrémne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov zapálenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C/122 °F. Do odpadu vhadzujte iba úplne vyprázdnenú fľašu. Používajte iba na stanovený účel. Nestriekajte do očí. Nepoužívajte na poranenú či podráždenú pokožku. Vyvarujte sa dlhšej aplikácii a priamemu vdychovaniu. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Pred použitím pretrepte a aplikujte priamo na čistú a suchú pokožku podpazušia zo vzdialenosti 15 cm. Nechajte antiperspirant zaschnúť, než sa začnete obliekať. Užívajte si pocit sucha, bezpečia a príjemnej vône až 72 hodín.
Fresh Sensation