logo
0

Nivea Derma Dry Control Anti-Perspirant - Antiperspirant v spreji

  • Derma Dry
150ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Derma Dry Control Anti-Perspirant - Antiperspirant v spreji

Maximálna ochrana bez podráždenej pokožky. Efektívny antiperspirant vám pozdvihne sebavedomie a udrží vaše podpazušie v suchu až 96 hodín. Nedráždivé zloženie antiperspirantu pôsobí aj proti príznakom suchej pokožky a podráždeniu a zjemňuje oblasť podpazušia, takže sa budete cítiť ako v bavlnke.

VLASTNOSTI:
- antiperspirant v spreji,
- ochráni pred extrémnym potom a zápachom,
- silná svieža vôňa na každom kroku,
- udrží podpazušie suché až 96 hodín,
- dermatologicky schválené zloženie,
- nedráždi pokožku a zanecháva ju jemnú.

Extrémne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom, pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov zapálenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C. Do odpadu vhadzujte iba úplne vyprázdnenú fľašu. Používajte iba na stanovený účel. Nestriekajte do očí. Nepoužívajte na poranenú či podráždenú pokožku. Vyvarujte sa dlhšej aplikácii a priamemu vdychovaniu. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Aplikujte priamo na čistú a suchú pokožku podpazušia zo vzdialenosti 15 cm. Nepoužívajte na poranenú či podráždenú pokožku.
Derma Dry