logo
0

Nivea Creme Protect Care Shower - Sprchový gél

  • Creme Protect
250ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Creme Protect Care Shower - Sprchový gél

Upokojuje, hydratuje, vyživuje a vďaka dexpanthenolu poskytuje úľavu suchej a napnutej pokožke. Vedeli ste, že zlá starostlivosť o pokožku môže viesť k jej podráždeniu? Naučte sa svojej pokožke počúvať a zvoľte takú starostlivosť, ktorú potrebuje. Pokiaľ je suchá a napnutá, okamžitú úľavu jej poskytne sprchový gél s dexpanthenolom, vzácnymi olejmi a vitamínmi C a E, ktorý pokožku okamžite hydratuje, upokojuje, chráni jej prirodzenú bariéru a zároveň zabraňuje opätovnému vysušovaniu.
97% fľaše je z recyklovaného plastu, 99% zloženia potom biologicky odbúrateľných, a tak sa sprchový gél stará nielen o vás, ale aj o životné prostredie. Starajte sa o svoju suchú pokožku s láskou a tak, ako potrebuje: NIVEA Upokojujúci sprchový gél Creme Protect.

Najprv pokožku opláchnite čistou vodou, aby bola navlhčená. Vedeli ste, že ideálna teplota vody by mala byť okolo 38 °C? Primerané množstvo sprchového gélu naneste na pokožku a dôkladne namydlite. Všetky mydlinky opláchnite vodou. Pozor, neumyté zvyšky kozmetiky môžu pokožku zbytočne dráždiť.
Creme Protect