logo
0

My. Organics My.Scalp Organic Skin Scalp Purified Neem And Sunflower Delicate Enzymatic Peeling (12x15ml) - Peelingové mlieko

  • My.Scalp Organic
AKCIA SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Mlieka na vlasy:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
My.Scalp Organic Skin Scalp Purified Neem And Sunflower Delicate Enzymatic Peeling ( 12x15ml )- Peelingové mlieko

- peelingové mlieko MY.ORGANICS Organic Skin Scalp Purified Neem And Sunflower je kozmetický produkt, ktorý slúži na hĺbkovú očistu a regeneráciu vlasovej pokožky, stará sa o povrchové vrstvy kožného tkaniva a jednoducho povedané zaisťuje jemné odstránenie odumretých buniek.
- Špeciálne vysoko účinné zloženie obsahujúce nimbový a slnečnicový olej so schopnosťou znovunastolenia rovnováhy a normálneho stavu pokožky.

Použitie:
So suchými alebo mokrými vlasmi naniesť na vlasovú pokožku a dlho ale veľmi jemne premasírovať celú plochu pokožky. Opláchnuť výdatným množstvom vody a pokračovať ošamponovaním hlavy. Opakovať je možné aj v týždenných intervaloch.

Cieľom produktovej rady MY.ORGANICS My.Scalp je ponúknuť zákazníkom sortiment produktov s mimoriadne blahodarnými účinkami na vlasovú pokožku a vlasy. My.Scalp je nový trichologický produktový rad, ktorý vznikl na základe nespočetných testov a výberu tých najlepších certifikovaných a účinných aktívnych zložiek, ktoré sú na trhu k dispozícii. Zavedenie nového pracovného postupu založeného na peelingu pokožky a použití prírodných produktov v bio kvalite, medzi ktoré patria soli, bylinky, esenciálne a rastlinné oleje, umožňuje vytvoriť špecifické cielené ošetrenia.
My.Scalp Organic