logo
0

Mizon Original Skin Energy Collagen Eye Gel Patch (60 x 1,5 g) - Očná hydrogélová maska s kolagénom a extraktom z kaviáru

  • Original Skin
1.5g SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Original Skin Energy Collagen Eye Gel Patch (60 x 1,5 g) - Očná hydrogélová maska s kolagénom a extraktom z kaviáru

Očná hydrogélová maska s kolagénom a extraktom z kaviáru Original Skin Energy je určená na navracanie pružnosti a rozjasnenie pleti očného okolia. Okamžite priľne k pokožke, prevezme jej teplotu a chová sa ako druhá koža, ktorá dodáva vlhkosť, upokojuje, rozjasňuje a navracia pleti pružnosť.

Kolagén je vláknitá vo vode nerozpustná bielkovina tvoriaca základ spojivových tkanív. Tvorí aj 70% kože. 90% roztoku morského kolagénu nahradí nedostatok kolagénu vo vašej pokožke, ktorý s pribúdajúcim vekom stúpa. Obohatený morský kolagén je ideálnym riešením pre starnúcu vyčerpanú pleť, ktorá je dennodenne vystavovaná škodlivým vonkajším faktorom. Unikátna receptúra je obohatená aj o kyselinu hyalurónovú, ktorá sa spolu s kolagénom stará o prirodzenú elasticitu a mladistvý vzhľad. Ďalej o mucín, obsiahnutý vo filtráte slimačieho extraktu, ktorý chráni pleť pred baktériami a pomáha pri výžive pleti očného okolia. Je dermatologicky testovaná.

Je vhodná pre všetky typy pleti, vrásky, unavenú a povädnutú pleť, kruhy pod očami, opuchy.

VLASTNOSTI:
- priaznivo pôsobí na vyhladenie jemných vrások a prevenciu ich tvorby,
- stará sa o rozjasnenie pleti,
- priaznivo pôsobí na odstránenie známok únavy a stresu (opuchy, tmavé kruhy),
- hydratuje pleť do hĺbky a pomáha brániť stratám vlhkosti,
- chráni pokožku,
- má nedráždivé zloženie na prírodnej báze.

Použitie:
Čistú pleť ošetrite najskôr tonerom. Jemne nadvihnite a oddeľte z jednu hydrogélovú očnú masku.
Jemne priložte pod oko. Potom zopakujte pre druhé oko. Nechajte pôsobiť 15 – 20 a po sňatí z tváre končekmi prstov jemne vklepávajte pleťové sérum, kým sa nevstrebe. Odporúčame aplikovať 1-2krát týždenne. Hydrogélové vankúšiky sú na jedno použitie.
Original Skin