logo
0

Milk Shake Argan Oil - Ochranný olej pre všetky typy vlasov

  • Argan Oil
250ml SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Milk Shake / Vlasové oleje
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Argan Oil - Ochranný olej pre všetky typy vlasov

Milk_Shake Argan Oil je výnimočným produktom starostlivosti o vlasy, ktorý ponúka vynikajúce účinky a prospech pre rôzne typy vlasov. Tento vysoko kvalitný arganový olej je bohatý na aktívne látky a je známy svojimi hydratačnými, regeneračnými a ochrannými vlastnosťami.

Účinky:
Aktívne látky v arganovom oleji prenikajú hlboko do vlasových folikulov, posilňujú ich a napomáhajú obnove ich štruktúry. Tento olej tiež vytvára ochranný filter okolo vlasového vlákna, ktorý pomáha chrániť vlasy pred poškodením spôsobeným teplom, slnkom, chemikáliami a ďalšími vonkajšími vplyvmi.

Vhodný pre:
Milk_Shake Argan Oil má mnoho výhod pre rôzne typy vlasov. Pre suché a poškodené vlasy poskytuje hĺbkovú hydratáciu, zlepšuje elasticitu vlasov a minimalizuje ich lámavosť. Pre jemné vlasy dodáva objem a zároveň znižuje ich krehkosť. Pre hrubé a nepoddajné vlasy zase zjemňuje textúru a uľahčuje ich úpravu.

Použitie:
Použitie Milk_Shake Argan Oil je veľmi jednoduché. Stačí aplikovať malé množstvo oleja na vlhké alebo suché vlasy, rozotrieť ho medzi dlaňami a rovnomerne rozotrieť po dĺžke vlasov. Potom môžete pokračovať vo svojom obvyklom stylingu. Olej je možné použiť ako finálnu úpravu, ale aj ako prípravok pred fénovaním alebo použitím žehličky na vlasy.
Argan Oil