logo
0

Kérastase Fusio-Dose Concentré Chroma Absolu - Vlasová kúra pre farbené vlasy

  • Fusio-Dose Concentré
120ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Fusio-Dose Concentré Chroma Absolu - Vlasová kúra pre farbené vlasy

Kérastase Fusio-Dose Concentré Chroma Absolu je luxusná vlasová kúra, ktorá bola špeciálne vyvinutá na starostlivosť o farbené vlasy. Tento jedinečný produkt z portfólia svetoznámej značky Kérastase prináša intenzívnu starostlivosť a ochranu pre vlasy, ktoré boli chemicky ošetrené farbením. S obsahom 10 ampuliek po 12 ml je tento produkt ideálnou voľbou pre dlhodobú a cielenú starostlivosť. Výsledkom je zdravý, lesklý a živý vzhľad vlasov, ktorý vydrží po dlhú dobu.

Účinky:
Kúra pôsobí na vlasy komplexne. Amino- kyseliny prenikajú do hĺbky vlasového vlákna, kde pôsobia na jeho obnovu a posilnenie. Výsledkom je viditeľné zlepšenie stavu vlasov, ktoré sú po použití kúry silnejšie, lesklejšie a celkovo zdravšie. Produkt tiež chráni farbu vlasov, zaisťuje jej dlhotrvajúcu intenzitu a žiarivosť.

Vhodný pre:
Táto kúra je ideálna pre všetkých, ktorí majú farbené vlasy a chcú ich udržať v čo najlepšom stave. Je vhodná pre všetky typy vlasov, od jemných až po hrubé a pre všetky odtiene farbených vlasov.

Použitie:
Aplikácia kúry je veľmi jednoduchá. Ampulu otvorte, aplikujte obsah na umyté a uterákom vysušené vlasy. Nechajte pôsobiť po dobu 5 minút, potom dôkladne opláchnite. Na dosiahnutie optimálnych výsledkov odporúčame používať kúru pravidelne, aspoň raz týždenne.

Balenie: 10 x 12 ml
Fusio-Dose Concentré