logo
0

Juvena SPECIALIST Lip Filler & Booster - Balzam na pery s objemovým efektom 4,2 ml

  • SPECIALIST Lip
4.0ml SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Specialists:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
SPECIALIST Lip Filler & Booster - Balzam na pery s objemovým efektom

- prirodzený push-up efekt pre vaše pery, redukcia vertikálnych perorálnych vrások a oveľa jemnejšiu a pružnejšiu pleť - JUVENA vyvinula vysoko účinný produkt proti starnutiu pokožky pre jednu z najviac namáhaných oblastí tváre - nový Lip Filler & Booster. Pre plné, zamatovo jemné a vyživené pery.
- ingrediencie: celý rad perfektne zladených, vysoko účinných zložiek zaisťuje optimálne výsledky - výrazne plnšie, jemné a vyživené pery
- intenzívne pôsobiaci peptid, vyvinutý špeciálne pre oblasť pier, zlepšuje ich vnútornú i vonkajšiu štruktúru, znovu definuje prirodzenú kontúru pier a dodáva im plnší vzhľad. Podporuje prirodzený potenciál pier udržiavať optimálnu hydratáciu a pružnosť. Zriedkavý výťažok Swertia chirata, ktorý pochádza z Himalájí, významne redukuje zvislé vrásky a obnovuje kontúru pier, využíva sa tiež na elimináciu neatraktívnych perorálnych vrások.
- dlhé reťazce kyseliny hyalurónovej pôsobia ako prevencia dehydratácie jemnej pokožky pier a proti vráskam, ktoré sú spôsobené suchosťou. Krátke reťazce kyseliny hyalurónovej vážia hydratáciu v horných vrstvách pokožky a spolu s hodvábom udržujú potrebnú vlhkosť v pleti
- exkluzívna Juvena SkinNova SC Technology je významnou zložkou prípravku Lip Filler & Booster. Poskytuje ideálne mikroprostredie pre optimálny vývoj jednotlivých buniek pokožky, aktivuje jej kmeňové bunky a podieľa sa tak na vývoji nových.

Použitie:
Aplikujte pravidelne ráno a večer v dostatočnom množstve na pery a ich okolie a ne-chajte krátko vstrebať. Následne môžete použiť ľubovoľný rúž. Aplikáciu je možné kedykoľvek podľa potreby počas dňa opakovať.
SPECIALIST Lip