logo
0

Herb Pharma Hydroceutical - biotechnologické sérum na intenzívnu hĺbkovú hydratáciu pokožky 30 ml

  • Hydroceutical -
AKCIA SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Zdravie / Prírodná kozmetika
Herb Pharma
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
HYDROCEUTICAL zlepšuje textúry, tón a sviežosť pokožky, ktorá sa stáva žiarivou, sviežou a dokonale vyživenou bez vrások.
Obsahuje účinný UV filter

PRODUKT HYDROCEUTICAL - BIOTECHNOLOGICKÉ SÉRUM NA INTENZÍVNU HĹBKOVÚ HYDRATÁCIU POKOŽKY OBSAHUJE:

* Osmolyty - sú látky, ktoré sú schopné proces prúdenia vody regulovať. Chráni bunky proti vysušovaniu pri vysokom stupni UV žiarenia, obnovujú schopnosť pokožky viazať vodu, priťahujú do buniek vodu a udržujú jej optimálny obsah. Osmolyty zaisťujú 3-stupňovú hydratáciu na povrchu pokožky, hlbšie v pokožke a v škáre. Hydroceutical poskytuje rýchlu hydratáciu s postupným prenikaním až do úrovne škáry a umožňuje pokožke reagovať na meniace sa podmienky.
* Hydrolyzovaný mliečny proteín - poskytuje pokožke kombináciu aminokyselín a vitamínov, ktoré sú schopné vyrovnať produkciu kožného mazu, pôsobí na mastné aj suché oblasti pleti, reguluje produkciu kožného mazu a počet aktívnych mazových žliaz, pomáha pokožke obnovovať prirodzený hydrolipidický film.
* Kyselina hyalurónová v lipozómovej forme - lipozómy sú guľaté mechúriky zložené zo špecifických lipidov. Môžu obsahovať proteíny, peptidy alebo iné aktívne zložky, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri udržiavaní pevnosti a pružnosti pokožky. Lipozómy pôsobia spoločne s bunkami epidermy, do ktorých uvoľňujú svoj obsah. Hyaluronát sodný sa kvôli svojim vynikajúcim a lubrikačným vlastnostiam používa pri suchej pokožke. Zohráva hlavnú úlohu v zadržiavaní vlhkosti a zachovávaní integrity štruktúry pokožky. Zjemňuje pokožku vystavenú slnečnému žiareniu, vracia jej pružnosť a pôsobí ako veľmi účinná a regeneračná zložka v procese starnutia, pri poraneniach a poruchách metabolizmu.
* Kombinácia peptidov a proteínov - poskytujú účinnú pomoc pri vrátení hodnôt hladín kolagénu pre mladú aj zrelú pleť. Peptidová kombinácia účinnej látky si udržiava adekvátnu dlhodobú funkciu kolagénu, tým zabezpečuje zdravú a mladistvú pokožku.
* Peptidy - pôsobia na mimické vrásky.
* Pentapeptid - pomáha zmierňovať uvoľňovanie acetylcholínu v okamihu SNARE komplexu znižovaním elektrického náboja pokožky v oblasti aplikácie, čím sa zníži aktivita neurónov. Z dôvodov oslabenia svalových kontrakcií vyzerá pokožka mladšie, vrásky sa zmierňujú a vytvárajú sa v menšom množstve.
* Heptapeptid - prirodzená aminokyselina, ktorá obsahuje sedem aminopeptidov. Pôsobí rýchlejšie a redukuje hĺbku vrásky, čo by pomocou iných peptidov nebolo možné dosiahnuť

Vyrobené v EÚ

BALENIE
30 ml

UPOZORNENIE
Určené len na vonkajšie použitie. Liek Hydroceutical môže slúžiť aj ako podklad pod make-up. Biotechnologická emulzia obsahuje účinný UV filter a je určený na všetky typy pleti. Používaním prípravku Hydroceutical sa môže prejaviť mierne pnutie pokožky, ktoré je prejavom rýchleho nástupu účinku pôsobenia prípravku. Otestujte reakciu pokožky nanesením prípravku Hydroceutical na malú časť ošetrenej oblasti a pred úplným nanesením počkajte 24 hodín. Ak pocítite podráždenie alebo zvýšenú citlivosť, prestaňte prípravok Hydroceutical používať. Zabráňte styku s očami. Ak sa výrobok dostane do očí, vypláchnite ich dôkladne vodou a jemne osušte. Skladujte pri teplote do 30 ºC. Pozor - pri rýchlom stlačení dávkovača dochádza k nasiaknutiu vzduchových bubliniek, čo by mohlo sťažiť dávkovanie lieku Hydroceutical. Pri dávkovaní treba opakovane stlačiť pumpičku, aby došlo k vytlačeniu séra. Krajina pôvodu Švajčiarsko


Použitie:
Jemným stlačením dávkovača vytlačte potrebné množstvo emulzie Hydroceutical približne veľkosti hrášku, ktorú pomocou ukazováka aplikujte krúživou masážou na čistú a suchú pokožku. Prípravok Hydroceutical je natoľko jemný a šetrný, že je určený na každodenné použitie a môžete ho aplikovať aj na okolie očí. Prípravok sa odporúča používať 1-2x denne podľa potreby. Na udržanie priaznivého stavu pokožky aplikujte prípravok Hydroceutical 1x denne.
Hydroceutical -