logo
0

Herb Pharma Hyaluroceutical - hydratačná biotechnologická emulzia 30 ml

  • Hyaluroceutical -
AKCIA SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Zdravie / Prírodná kozmetika
Herb Pharma
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
KYSELINA HYALURONOVÁ je prírodný materiál nachádzajúci sa v tkanivách organizmov. Jej najvýznamnejšie vlastnosťou je, že dokáže VIAZAŤ VODU AŽ NIEKOĽKONÁSOBNÉHO MNOŽSTVA svojou vlastnou váhy a tým zabezpečuje dostatočné množstvo tekutín potrebných na regeneráciu tkanív a buniek. Kyselina hyalurónová spája a vypĺňa priestor medzi bunkami, a tým sa zachováva PRUŽNOSŤ A PEVNOSŤ POKOŽKY.
S pribúdajúcim vekom sa v organizme znižuje množstvo kyseliny hyalurónovej, koža sa stenčuje, vysušuje a stráca svoju pružnosť. Výsledkom tohto procesu je tvorba vrások. Starnutím sa množstvo kolagénu postupne znižuje. Zachovanie potrebného množstva kolagénu v pokožke je základnou podmienkou účinného boja proti vráskam

ACETYL-HEXAPEPTID patrí do skupiny peptidov novej generácie, ktoré účinkujú proti vráskam podobne ako botulotoxín. Účinná látka ZMIERŇUJE SŤAHOVANIE MIMICKÝCH SVALOV, ktoré sú zodpovedné za vznik mimických vrások. Tým sa PREDCHÁDZA TVORBE ZVISLÝCH A VODOROVNÝCH VRÁSOK na čele i jemných vrások okolo očí a úst. HYALUROCEUTICAL HYDRATAČNÉ EMULZIE regeneruje a hydratuje hlbšie vrstvy pokožky, zmierňuje výskyt vrások a spomaľuje procesy starnutia. Vďaka vysokému obsahu účinných látok, jedinečnému zloženiu a jeho blahodarnému vplyvu na pleť patrí do najvyššej kategórie prípravkov pre starostlivosť o pleť, do skupiny Cosmeceutical .
Vyrobené v EU

BALENIE
30 ml

UPOZORNENIE
Určené len na vonkajšie použitie. Pred prvým použitím prípravok otestujte na vnútornej strane predlaktia, aby ste sa vyhli alergickej reakcii. Počkajte 24 hodín. Ak pocítite podráždenie, prestaňte prípravok používať. Zabráňte styku s očami. Ak sa liek dostane do očí, ihneď ich vypláchnite vodou. Skladujte pri izbovej teplote mimo tepelné zdroje a priame slnečné žiarenie. Krajina pôvodu Švajčiarsko


Použitie:
Odstráňte viečko z prípravku. Jemným stlačením dávkovača vytlačte potrebné množstvo emulzie na ukazovák a krúživou masážou aplikujte na čistú a suchú pleť. Pozor, pri rýchlom stláčaní dávkovača, môže dôjsť k nasiaknutiu vzduchu, čo sťaží ďalšie vytlačovanie. Po nanesení prípravku počkajte cca 10 minút, potom môžete použiť svoju dekoratívnu kozmetiku. Pre dosiahnutie viditeľných výsledkov nanášajte Hyaluroceutical emulziu 2x denne (ráno a večer). Neskôr pre udržanie mladistvého vzhľadu používajte prípravok 1x denne.
Hyaluroceutical -