logo
0

Goldwell Structure + Shine Agent 1 Softening Cream - Narovnávací a vyhladzujúci krém

  • Structure +
0 Strong
SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Structure + Shine Agent 1 Softening Cream - Narovnávací a vyhladzujúci krém

Jemný vyhladzujúci krém pre rovné a zdravo vyzerajúce vlasy. Pre všetky typy vlasov.

Vlastnosti
- poskytuje dlhotrvajúce vyhladenie vlasovej štruktúry
- fantastický fantastický anti-frizz efekt
- vlasom dodáva žiarivý lesk
- Šetrný k vlasom s ošetrujúcimi vlastnosťami
- skrátená doba pôsobenia pre zvýšenie efektivity
- jednoduchšia aplikácia vďaka krémovej konzistencie
- vylepšená vôňa, ktorá premení službu na príjemný zážitok

Intenzita vyhladenia podľa vlasovej štruktúry
0 Strong - chemicky nedotknuté alebo odolné vlasy
1 Regular - normálne až jemné vlasy, prírodné vlasy
2 Medium - farbené alebo melírované vlasy (do 30%)
3 Soft - citlivé, farbené alebo zosvetľované vlas

Použitie:
Umyte vlasy šampónom na hĺbkové čistenie vlasov Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Deep Cleansing Shampoo a osušte uterákom. Potom aplikujte ochranný sprej pred narovnávaním Goldwell Structure + Shine Optimizer a vlasy prečešte. V prípade potreby aplikujte na zničené a hrubé vlasy prípravný krém pred narovnaním Goldwell Structure + Shine Protection Pre-Treatment, pomocou misky a štetca.

Po umytí a ošetrení vlasy rozdeľte na 6 častí. Najprv začnite v oblasti zátylku, aplikujte krém Goldwell Structure + Shine Agent 1 Softening v tenkých vrstvách, pričom 1cm od pokožky hlavy nechajte neošetrený. Akonáhle dosiahnete správnu úroveň uhladenia, dôkladne opláchnite (3-5 min.) prúdom vody a vysušte fénom. Ak sa chcete uistiť, že doba pôsobenia vyhladenia je správna, vykonajte test, dvoma spôsobmi.

Pomocou uzlíkov - zoberte tenký prameň vlasov a urobte uzlík, ktorý pritiahnite a vzápätí uvoľnite. Ak uzol zostane uzavretý, pokračujte v aplikácii. Pokiaľ sa ale uzol roztiahne alebo otvorí, predĺžte dobu pôsobenia a skúšku zopakujte.
Pomocou hrebeňa - zoberte 2-3 pramene (v rôznych častiach hlavy) a otočte ich okolo hrebienku, podržte 5 sekúnd a uvoľnite. Pokiaľ je tvar špirály zachovaný, pokračujte ďalej v postupe. Ak sa špirála rozmotá alebo nedrží svoj tvar, predĺžte dobu pôsobenia a tes opakujte.

Pred použitím žehličky znova naneste ochranný sprej Goldwell Structure + Shine Optimizer, pre hladký sklz žehličky po vlasoch a aby boli vlasy dostatočne chránené pred teplom. Uistite sa, že sú vlasy orientované do uhla 90 °. Pozrite sa, či je teplota žehličky nastavená na odporúčanú teplotu, podľa jednotlivých typov vlasov*. Rozdeľte vlasy na 6 častí a začnite žehliť pri tyle, od korienkov ku končekom (v jednotlivých sekciách). Zvláštnu pozornosť venujte oblasti korienku a žehlenie dokončite s vyššou intenzitou. Každý prameň prežehlite (3-4x).


*ODPORUČOVANÁ DOBA PÔSOBENIA A TEPLOTA PRE JEDNOTLIVÉ TYPY VLASOV
0 Strong - 18-25 min., 180°C
1 Regular - 12-18 min., 180°C
2 Medium - 12-15 min., 160 °C
3 Soft - 8-12 minút, 160°C

Ako posledný krok rozdeľte vlasy na 6 častí a aplikujte neutralizačný krém Goldwell Structure + Shine Agent 2 Neutralizing Cream. Začnite na zátylku a aplikujte po častiach, od korienkov ku končekom, aby ste stabilizovali výsledok urovnania. Nechajte pôsobiť 5-8 minút bez zahrievania. Potom dôkladne opláchnite vodou (3-5 minút) a ošetrite vhodnými produktmi Goldwell Kerasilk.
Structure +