logo
0

Fanola Colouring Cream - Odolná krém-farba na vlasy

  • Colouring Cream
4.66
SKLADOM
 
6.3
SKLADOM
 
7.6
SKLADOM
 
8.3
SKLADOM
 
9.2F
SKLADOM
 
+ Zobraziť viac (2)
Nájdete v kategóriách
Kozmetika / Vlasová kozmetika / Farby na vlasy
Fanola
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Colouring Cream - Odolná krém-farba na vlasy

Obsahuje extrakt z Ginko Biloba bohatý na početné bioaktívne látky, ako sú flavonoidy, biflavonoidy a terpény, vďaka čomu zaisťuje optimálnu úroveň hydratácie a dodáva lesk a mäkkosť.

Farbiaci krém si poradí aj s najnáročnejším typom vlasov a môžu ho bez obáv používať aj ľudia s citlivou pokožkou hlavy, pretože je bezpečný a nedráždi.

Extrakt z ginkga japonského vyživuje a hydratuje vlasy počas farbenia a zanecháva ich lesklé a pružné.

Spôsob použitia:
Aplikujte na suché, neumyté vlasy.

Na miešanie používajte nekovové misky. Doba držania zmesi na vlasoch závisí od stavu a požadovaného účinku. Má extrakt z Ginko Biloba bohatý na početné bioaktívne látky, ako sú flavonoidy, biflavóny a terpény, vďaka ktorým poskytuje optimálnu úroveň hydratácie a dodáva lesk a hebkosť. Farbiaci krém si poradí aj s tým najnáročnejším typom vlasov a môžu ho bez obáv používať aj ľudia s citlivou pokožkou hlavy, pretože je bezpečný a nedráždi. Extrakt z Ginkgo biloba vyživuje a hydratuje vlasy počas farbenia a zanecháva ich lesklé a pružné.

Používanie:
Aplikujte na suché, neumyté vlasy. Na miešanie používajte nekovové misky. Dĺžka udržiavania zmesi na vlasoch závisí od stavu a požadovaného efektu.
Colouring Cream