logo
0

Eucerin Ochranná emulzia Actinic Control MD SPF 100 80 ml

  • Ochranná emulzia
80ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Použitie:
* Používajte iba na čistú a neporušenú pokožku.
* Aplikujte dostatočné množstvo (2 mg / cm 2 ) každé ráno.
* V prípade vystavenia pokožky priamemu slnečnému žiareniu aplikáciu na zachovanie pôvodnej ochrany opakujte každé 2 hodiny, najmä po kúpaní, ak sa spotíte alebo po použití uteráka.
* Použitie menšieho množstva produktu výrazne znižuje úroveň ochrany.
* Na slnku sa nezdržujte príliš dlho, ani v prípade, že používate prípravok slnečnej ochrany; nadmerné vystavovanie pokožky slnku predstavuje vážnu zdravotnú hrozbu.
* Noste ochranný odev a na nechránené oblasti pokožky používajte dostatočnú slnečnú ochranu.
* Pred použitím kozmetických výrobkov (make-up, základový krém, dekoratívna kozmetika) naneste najskôr Eucerin ACTINIC CONTROL MD SPF 100 a počkajte, kým sa úplne nevstrebe. Potom môžete nanášať ďalšie produkty.
* Na optimálnu prevenciu je nutné používať výrobok pravidelne každý deň po celý rok.
* Nechajte úplne vstrebať a zabráňte priamemu kontaktu s odevmi a pevnými povrchmi, na ktorých by výrobok mohol zanechať škvrny.
* Zabráňte kontaktu s očami a sliznicami. V prípade náhodného kontaktu s očami, vypláchnite oči vlažnou vodou, a pokiaľ príznaky pretrvávajú, vyhľadajte lekára.
* Pacienti, ktorí podstupujú farmakologickú alebo chirurgickú liečbu aktinickej keratózy, by mali Eucerin ACTINIC CONTROL MD SPF 100 začať používať až po uzavretí/zahojení lézií a podľa odporúčania ich lekára.
* Informácie o používaní Eucerin ACTINIC CONTROL MD SPF 100 u dojčiat, detí a tehotných alebo dojčiacich žien nie sú k dispozícii.
Ochranná emulzia