logo
0

Emanuel Ungaro Desnuda EDP

  • Desnuda EDP
100ml SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Emanuel Ungaro / Desnuda
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Svojím zložením patrí Desnuda do skupiny kvetinovo orientálnych vôní s iskrivo žiariacou hlavou a veľmi zmyselným a pútavým orientálnym srdcom.

Horné noty vône sú veľmi svieže a žiarivé. Iskrivý je výsledok kombinácie citrusov, ako je sicílsky bergamot a červená mandarinka, a ovocných akordov červených ríbezlí a bielej broskyne s korenenou notou čierneho korenia a kardamónu.

Vzrušujúce srdce (stredná nota) je divokou explóziou kvetín. Jazmín, cyklámen, čínska ruža, mimóza, kosatec a navyše mimoriadna vôňa frézie, stelesňujúce nevinné biele kvietky, je tu reprodukovaná špeciálnou technológiou, ktorá dovoľuje pocítiť vôňu živých kvetov. Živý a zamatový bouquet, odzbrojujúca ženskosť.

Pohladenie na záver: základné noty sú hrejivé, upokojujúce, zanechávajúce telo v zahaľujúcom objatí. Orientálne noty santalového dreva obohatené o zvláštny mliečny efekt čínskeho osmanthusu a fazule tonka sa snúbia s intenzívnou arómou vanilky a škorice a tvoria neobvyklú a jedinečnú vôňu, jemnú a hebkú ako pleť.

Zloženie
Hlava - mandarinka, ríbezle, biela broskyňa, čierne korenie, kardamon
Srdce - jazmín, cyklámen, čínska ruža, mimóza, kosatec, frézia
Základ - santalové drevo, osmanthus, tonka, vanilka, škorica
Desnuda EDP