logo
0

Edel+White Easy Tape Waxed Dental Tape Caipirinha - Vosková dentálna páska 70 m

  • Easy Tape
1ks SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Easy Tape Waxed Dental Tape Caipirinha - Vosková dentálna páska 70 m

Predstavujeme vám zubnú pásku Edel+White Easy Tape Waxed Dental Tape, ktorá je účinnejšia ako bežné dentálne nite. Na rozdiel od klasickej dentálnej nite je voskovaná zubná páska široká a plochá, čo prináša niekoľko výhod. Jej plochosť v spojení s voskovým povlakom umožňuje ľahko skĺznuť aj do najužších medzier medzi zubami. Je ideálny najmä pre začiatočníkov. Je širšia ako priemerná dentálna niť, takže doba strávená čistením sa výrazne skracuje.

Čo môžete od zubnej pásky Easy Tape Waxed Dental Tape čakať?
- prakticky zabalená v jednoducho ovládateľnom dávkovači, ktorý je ideálny pre použitie doma aj na cestách,
- s úžasnou dĺžkou 70 metrov je veľmi ekonomická a vydrží vám približne 200 použití, čo predstavuje zhruba 6 mesiacov, pokiaľ si medzizubné priestory čistíte raz denne.

Ako používať dentálnu pásku Edel+White správne?
Vyberte 40 cm pásky a nechajte väčšinu (~ 30-35 cm) omotanú okolo prostredníka vašej menej používanej ruky. Zvyšok pásky omotajte okolo prostredníka vašej dominantnej ruky, pričom medzi prstami nechajte niekoľko centimetrov pásky. Pevne zovrite pásku palcom a napnite ju, kým ju jemne zasuniete medzi zuby. Zakrivte pásik okolo okraja zuba a jemnými pohybmi tam a späť vyčistite medzizubný priestor. Opakujte čistenie medzi všetkými zubami a postupne si ovinujte nový úsek pásky.
Easy Tape