logo
0

Davines LOVE Smoothing Shampoo Bar - Uhladzujúci tuhý šampón

  • LOVE Smoothing
100g SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
LOVE Smoothing Shampoo Bar - Uhladzujúci tuhý šampón

Uhladzujúci tuhý šampón jemne čistí a podporuje narovnávanie. Je bohatý na mastné kyseliny a vitamíny, má elastický a zjemňujúci účinok.

Essential Haircare je rad vytvorený tak, aby reprezentoval naše hodnoty a dobré úmysly. Obsahuje aktívne látky zo Slow Food Presidia na podporu biodiverzity pre budúce generácie. Rad Essential Haircare sa však zrodil s ďalšou podstatnou vlastnosťou: obsah je dôležitejší ako obal; kvalitné zloženie, ktoré víťazí nad obalom. Tento rad predstavil koncept obalov s nízkym dopadom na životné prostredie vďaka menšiemu množstvu použitého materiálu a možnosti znovu obaly použiť. Akonáhle je produkt spotrebovaný, môže sa v skutočnosti stať praktickým úložiskom pre čokoľvek, čo si chcete ponechať alebo uložiť, čo po prvýkrát vyvoláva myšlienku opätovného použitia radšej ako recyklácia.

Použitie:
Navlhčite tuhý šampón vodou a vytvorte jemnú krémovú penu. Naneste penu na mokré vlasy a vmasírujte, pokiaľ nebude produkt rovnomerne rozmiestnený. Dôkladne opláchnite av prípade potreby opakujte.
Následne použite vhodný kondicionér. Po umytí sa pocit mokrých vlasov môže líšiť od toho, na čo ste zvyknutí pri tradičných šampónoch. Nebojte sa, po vysušení budú vaše vlasy vzdušné, jemné.
LOVE Smoothing