logo
0

Davines Essential Haircare Dede Conditioner - Vyživujúci kondicionér pre všetky typy vlasov

  • Essential Haircare
250ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Essential Haircare Dede Conditioner - Vyživujúci kondicionér pre všetky typy vlasov

Davines Essential Haircare Dede Conditioner je vysoko kvalitný, vyživujúci kondicionér určený na starostlivosť o všetky typy vlasov. Tento kondicionér je produkt, ktorý sľubuje revolučnú starostlivosť o vlasy, vďaka spolupráci medzi vedeckými inováciami a vášňou pre udržateľnosť, ktorá je kľúčová pre značku Davines.


Účinky:
Tento kondicionér poskytuje vlasom výživu a hydratáciu bez toho, aby ich zaťažoval. Jeho ľahké, ale bohaté zloženie vyživuje a obnovuje vlasy, zanecháva ich jemné, lesklé a plné vitality. Pri pravidelnom používaní kondicionéra Davines Essential Haircare Dede Conditioner budú vlasy vyzerať zdravšie a budú ľahko ovládateľné.

Vhodný pre:

Davines Essential Haircare Dede Conditioner je vhodný pre všetky typy vlasov. Je to ideálny produkt pre tých, ktorí hľadajú výživu a hydratáciu bez pocitu ťažkých vlasov. Je tiež bezpečný pre farbené vlasy, takže môže byť použitý aj tými, ktorí pravidelne menia farbu svojich vlasov.

Použitie:
Použitie tohto kondicionéra je jednoduché a priamočiare. Po umytí vlasov šampónom naneste kondicionér na vlhké vlasy, od stredu po končeky. Nechajte ho pôsobiť 2-5 minút, aby jeho aktívne zložky mohli preniknúť hlboko do vlasového vlákna, a potom dôkladne opláchnite.
Essential Haircare