logo
0

Collamedic Hair Care 30 kapsúl - Vitamíny na vlasy

  • Hair Care
AKCIA SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Collamedic / Doplnky stravy
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Hair Care 30 kapsúl - Vitamíny na vlasy

Výživový doplnok pre krásne vlasy COLLAMEDIC® Hair Care je zmesou cenných rastlinných olejov a vitamínov. Obsahuje patentovanú látku Keranat™, ktorá preukázateľne zamedzuje padaniu vlasov. Kapsule posilňujú vlasový korienok, čím zamedzujú strate vlasov, podporujú rast vlasov a starajú sa o zdravie pokožky hlavy.
Výsledky klinických štúdií zaoberajúcich sa účinnosťou Keranat™ na kvalitu a hustotu vlasov:
Účinnosť Keranat™ bola hodnotená v dvoch klinických štúdiách. Výsledky ukázali, že Keranat™ nielen znižuje vypadávanie vlasov, ale aj zanecháva vlasy zdravšie a lesklejšie.
Keranat ™ výrazne stimuluje regeneráciu vlasového korienku - vypozorované je zlepšenie o 140%, čo je základ pre optimálny rast vlasov.Keranat ™ zvyšuje hladinu kolagénu v spojivovom tkanive, čo umožňuje lepšie ukotvenie vlasu v pokožke - zmiernenie vypadávanie. 12 týždňoch v porovnaní s placebom. Po troch mesiacoch ženy strácali až o polovicu menej vlasov. Jav bol meraný uznávanou metódou a to fototrichogramom. 91% zo všetkých testovaných žien uviedlo na základe sebapozorovania, že im vlasy padajú naozaj menej.Keranat™ zvyšuje lesk a zdravie vlasov. Tento jav je možné posúdiť v laboratóriu po 6 týždňoch a po 12 týždňoch zmenu okom pozorovalo 75 % zo všetkých testovaných žien. Spomenuli, že ich vlasy sú žiarivejšie, mäkšie a poddajnejšie. Keranat™ pozitívne pôsobí na suchosť pokožky a tvorbu lupín. Dermatológ zmenu zaznamenal po 6 týždňoch užívania. Testované ženy zmenu pocítili po 3 mesiacoch.
Hair Care