logo
0

Bumble and bumble Surf Foam Spray Blow Dry - Stylingová pena pre plážový efekt

  • Surf Foam
150ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Surf Foam Spray Blow Dry - Stylingová pena pre plážový efekt

Bumble And Bumble Surf Foam Spray Blow Dry je jedinečná stylingová pena, ktorá vytvára rozstrapatený vzhľad plážových vĺn s bohatým objemom a prirodzenou textúrou. Tento inovatívny produkt je kombináciou morskej soli a hydratačných zložiek, ktoré dodajú vašim vlasom túžený letný vzhľad a to bez námahy.

Účinky:
Použitie tejto peny vám umožní dosiahnuť túžený efekt plážových vĺn - objemných, plných textúry a pritom hydratovaných. Tento produkt nezanecháva vlasy tuhými alebo lepkavými, ale naopak ich nechá ľahké a prirodzene vyzerajúce.

Vhodný pre:
Bumble And Bumble Surf Foam Spray Blow Dry je ideálny pre všetky typy vlasov, od jemných až po hrubé, ktoré túžia po letnom vzhľade. Je to skvelý produkt pre tých, ktorí hľadajú ľahkú, ale efektívnu stylingovú penu na vytvorenie plážových vĺn.

Použitie:
Penu naneste na vlhké vlasy, potom ich vysušte fénom alebo nechajte prirodzene uschnúť pre dosiahnutie najlepšieho efektu. Môžete tiež použiť difuzér pre extra objem. Na dosiahnutie maximálneho plážového efektu, skúste vlasy stočiť do vrkočov počas sušenia
Surf Foam