logo
0

Beauty-relax Peelmax - Kozmetický prístroj na abrázii pleti

  • Peelmax -
AKCIA SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Kozmetické prístroje:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Peelmax - Kozmetický prístroj na abrázii pleti

Kozmetický prístroj na abrázii pleti BeautyRelax Peelmax.
Ste pripravená obmedziť používanie make-upu? Objavte svoje skutočné ja! Prístroj na diamantovú mikrodermabráziu vám prináša ošetrenie pleti profesionálne technológií priamo k vám domov! Aplikácia je neinvazívna a úplne bezbolestná. Celková doba ošetrenie trvá iba pár minút!
Ak je odpoveď aspoň v jednom prípade áno, máme pre vás riešenie!
Stres, nesprávny spánkový režim, nevyvážená strava, držanie neustálych diét, pôsobenie nečistôt v ovzduší. Jedny z mnohých faktorov, ktoré majú nezanedbateľný vplyv na tvorbu akné, vrások, výskyt pigmentových škvŕn a celkovú stratu pružnosti pleti. Zdroj celej rady kožných problémov možno nájsť v nedostatočnej starostlivosti o pleť v období dospievania a obdobia okolo dvadsiateho roku života. Nič však nie je stratené! Diamantová mikrodermabrázia je účinným nástrojom, ktorý pôsobenie negatívnych vplyvov na pleť výrazne eliminuje. Hýčkajte svoju pleť ako v profesionálnej estetickej klinike!

Skoncovať s make-upom nie je sen!
Nová prístrojová metóda diamantové mikrodermabrázia pracuje na princípe veľmi jemného mechanického peelingu pomocou aplikátora s hrubým povrchom, ktorý obrusuje vrchný vrstvičku kože. Pleť je dôkladne čistá a oživená. Zlepšuje sa prekrvenie kože, dochádza k stimulácii kolagénnych a elastických vlákien. Výsledkom je hladšia, svieža pleť, lepší tonus (pleť je farebne jednotnejší), povrchové pigmentové škvrnky a póry sa výrazne zjemňujú.
Vákuové sanie umožňuje správny kontakt s kožou a odsatie rezíduí kožných buniek. Výrazne sa zlepšuje účinnosť kombinovaných ošetrenie - v koži nezostávajú žiadne zvyšky cudzorodého materiálu kryštálov. Koža je v prirodzenom, nekontaminovanom stave a je schopná oveľa lepšie reagovať na ďalšie ošetrenie, ktoré môžu bezprostredne nasledovať. Účinnosť prenikanie aktívnych zložiek z kozmetických prípravkov sa tiež zvyšuje.
Diamantová mikrodermabrázia si poradí s pigmentovými škvrnami a rozšírenými pórmi. Zjemní jazvy hypertrofické, po akné či kiahňach. Priaznivo ovplyvňuje aj jemné vrásky a strie.
Používajte podľa návodu.

VLASTNOSTI:
- 5 úrovní nastavenia intenzity vákuového sania,
- modro podsvietený LCD displej,
- indikácia stavu batérie a intenzity vákuového sania,
- 4 aplikátory pre ošetrenie pleti súčasťou balenia,
- napájanie USB káblom (súčasťou balenia),
- rozmery: výška 17 cm, priemer 4,8 cm,
- hmotnosť 150 g.
Peelmax -