logo
0

Aveda Nutri Plenish Treatment Masque Deep Moisture - Vyživujúca maska na hydratáciu vlasov

  • Nutri Plenish
200ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Nutri Plenish Treatment Masque Deep Moisture - Vyživujúca maska na hydratáciu vlasov

V dnešnej dobe, keď sú vlasy neustále vystavené stresu z okolitého prostredia, tepelnému stylingu a chemickým ošetreniam, je dôležité nájsť produkt, ktorý poskytne hĺbkovú starostlivosť a hydratáciu. Aveda, s dlhoročnými skúsenosťami v prírodnej starostlivosti o vlasy, prichádza s riešením: Aveda Nutri Plenish Treatment Masque Deep Moisture. Táto vyživujúca maska na hydratáciu vlasov je obohatená o mangové maslo, bio olej z granátového jablka a bio kokosový olej, poskytujúci intenzívnu výživu a hydratáciu pre všetky typy vlasov.

Účinky:
Táto maska má výrazné hydratačné a regeneračné účinky. Vďaka vysokému obsahu prírodných olejov a masla intenzívne vyživuje suché a poškodené vlasy, obnovuje ich pružnosť a lesk. Pri pravidelnom používaní masky dochádza k postupnému obnoveniu zdravého vzhľadu vlasov, znižuje sa ich lámavosť a končeky sa stávajú menej rozstrapkané. Vlasy sú po použití tejto masky viditeľne hydratované, silnejšie a ľahšie sa upravujú.

Vhodný pre:
Aveda Nutri Plenish Treatment Masque Deep Moisture je ideálny pre tých, ktorí majú suché, poškodené alebo matné vlasy a potrebujú intenzívnu obnovu a hydratáciu. Je vhodná pre všetky typy vlasov, od jemných až po hrubé, a je obzvlášť prospešná pre tých, ktorí často používajú tepelné stylingové nástroje alebo majú chemicky ošetrené vlasy.

Použitie:
Na dosiahnutie najlepších výsledkov by mala byť maska aplikovaná na vlhké, šampónom umyté vlasy. Naneste dostatočné množstvo masky od strednej dĺžky vlasov až ku končekom. Nechajte pôsobiť 5 až 10 minút, aby sa aktívne zložky úplne vstrebali, a potom dôkladne opláchnite. Pre hĺbkovú starostlivosť je možné masku nechať pôsobiť aj dlhšie, v závislosti od stupňa poškodenia vlasov.

Aveda Nutri Plenish Treatment Masque Deep Moisture je viac než len vlasová maska; je to základný kameň pre zdravé a živé vlasy. Vďaka svojim prírodným zložkám a hĺbkovému hydratačnému účinku poskytuje táto maska komplexnú starostlivosť, ktorá obnovuje, ochraňuje a revitalizuje vlasy od korienkov po končeky. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú prírodnú, efektívnu a luxusnú starostlivosť o vlasy, a prinášajú viditeľné výsledky pre zdravší a krajší vzhľad vlasov.
Nutri Plenish