logo
0

Aveda Invati Advanced Exfoliating Shampoo Rich - Čistiaci šampón s peelingovým účinkom

  • Invati Advanced
200ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Invati Advanced Exfoliating Shampoo Rich - Čistiaci šampón s peelingovým účinkom

Aveda Invati Advanced Exfoliating Shampoo Rich je inovatívny čistiaci šampón, ktorý kombinuje účinky šetrného čistenia s peelingom na optimalizáciu zdravia pokožky hlavy a vlasov. Tento exfoliačný šampón je navrhnutý tak, aby odstránil nečistoty a nadbytočný olej z pokožky hlavy, zatiaľ čo jemne odstraňuje mŕtve kožné bunky, čo vedie k lepšiemu rastu vlasov a zdravšiemu vzhľadu.

Účinky:
Aveda Invati Advanced Exfoliating Shampoo Rich čistí vlasy a pokožku hlavy na hĺbkovej úrovni, zatiaľ čo jeho exfoliačné účinky pomáhajú odstrániť nadbytočný olej a odumreté kožné bunky. To vedie k zdravšej pokožke hlavy a stimuluje rast silnejších a hustejších vlasov. Navyše, táto zmes pomáha predchádzať lámaniu vlasov, takže vlasy zostávajú silnejšie a zdravšie po dlhšiu dobu.

Vhodný pre:
Tento šampón je ideálny pre všetky typy vlasov a je obzvlášť vhodný pre tých, ktorí majú problémy s vypadávaním vlasov alebo majú pokožku hlavy, ktorá sa nadmerne mastí. Jeho šetrné čistiace a exfoliačné účinky sú skvelé na pravidelné použitie a pre tých, ktorí hľadajú zdravší a silnejší vlasový rast.

Použitie:
Naneste malé množstvo šampónu na mokré vlasy a pokožku hlavy. Vmasírujte šampón do pokožky hlavy, pokiaľ sa nevytvorí bohatá pena. Potom dôkladne opláchnite. Pre najlepšie výsledky odporúčame používať tento šampón v kombinácii s ďalšími produktmi z radu Aveda Invati Advanced.
Invati Advanced