logo
0

Aveda Botanical Repair Strengthening Conditioner - Posilňujúci kondicionér pre všetky typy vlasov

  • Botanical Repair
200ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Botanical Repair Strengthening Conditioner - Posilňujúci kondicionér pre všetky typy vlasov

Aveda Botanical Repair Strengthening Conditioner je posilňujúci kondicionér vysoko ocenený pre svoje výnimočné vlastnosti. Tento luxusný produkt vytvára silné a zdravé vlasy tým, že cieli na poškodenie na mikro úrovni a obnovuje tri kľúčové vrstvy vlasov. Kondicionér poskytuje intenzívnu hydratáciu, zatiaľ čo obnovuje rovnováhu vlasov a pokožky hlavy.

Účinky:
Použitie Aveda Botanical Repair Strengthening Conditioner prináša viditeľné výsledky – vlasy sú hladké, zdravé a plné lesku. Jeho bohatá receptúra zmierňuje lámanie vlasov, napomáha obnove poškodených vlasov a zlepšuje celkovú pružnosť a odolnosť vlasov.

Vhodný pre:
Tento kondicionér je vhodný pre všetky typy vlasov - od jemných až po hrubé, kučeravé alebo rovné, zdravé alebo poškodené vlasy. Aveda Botanical Repair Strengthening Conditioner je ideálny pre každého, kto hľadá produkt, ktorý dokáže obnoviť zdravie vlasov a dodať im výživu, ktorú potrebujú.

Použitie:
Po umytí vlasov šampónom naneste kondicionér na vlhké vlasy, od stredu dĺžky až po končeky. Nechajte pôsobiť po dobu 2-5 minút, potom dôkladne opláchnite. Pre najlepšie výsledky odporúčame používať v kombinácii so šampónom z radu Aveda Botanical Repair.
Botanical Repair