logo
0

Ardell Magnetic Pre-Cut Demi Wispies False Eyelashes - Magnetické umelé riasy s aplikátorom

  • Magnetic Pre-Cut
Black
SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Magnetické umelé riasy:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Magnetic Pre-Cut Demi Wispies False Eyelashes - Magnetické umelé riasy s aplikátorom

Umelé riasy Ardell Magnetic Pre-Cut Demi Wispies s revolučnou multimagnetovou technológiou ihneď priľnú k prírodným riasam. 6 až 8 tenkých magnetických prúžkov, ktoré nie sú na oku vidieť, zaistí silné bezpečné držanie rias. Keďže na použitie nie je potrebné lepidlo, ktoré skracuje životnosť umelých rias, vydržia riasy oveľa dlhšie ako lepiace umelé riasy. Vďaka ľudským vlasom sa riasy dobre tvarujú a vyzerajú prirodzene. S magnetickými umelými riasami Magnetic Lashes budete neprehliadnuteľná.

Aké vlastnosti majú magnetické umelé riasy Ardell?
- použitie bez lepidla,
- pomalé opotrebenie,
- opakované použitie,
- vyrobené z ľudských vlasov,
- balenie obsahuje aplikátor.

Potrebné pomôcky určené na aplikáciu magnetických rias:
- magnetické umelé riasy Ardell Magnetic,
- aplikátor na magnetické umelé riasy Ardell Magnetic Lash Aplicator (obsiahnutý v balení),
- nožnice na manikúru.

Použitie:
1) Nalíčte si vaše riasy riasenkou.
2) V prípade potreby upravte malými nožnicami dĺžku umelých rias podľa dĺžky vášho oka. Riasy by mali najlepšie začínať nad očnou bábikou. Dajte pozor, aby ste si neustrihli veľký počet magnetov.
3) Na špeciálny aplikátor, ktorý obsahuje dva veľmi slabé magnety, pripevnite horné (Upper) a spodné (Under) magnetické riasy Ardell. Dajte pozor, aby magnet horných rias (Upper) smeroval smerom nadol a magnet dolných rias (Under) smeroval nahor. Horné riasy pripevnite na stranu, kde sa nachádza logo Ardell.
4) Pokiaľ máte oba rady rias správne pripevnené k aplikátoru, uchopte aplikátor tak, aby logo Ardell smerovalo nahor. Potom umiestnite riasy pomocou aplikátora tak, aby vaše riasy boli uprostred. Stlačte aplikátor, aby sa horné (Upper) a dolné (Under) riasy spojili s vašimi riasami, čím vznikne „sandwich“ medzi umelými a Vašimi riasami. V prípade, že nevlastníte špeciálny aplikátor môžete riasy aplikovať iba pomocou rúk. Kedy uchopíte jednu vrstvu rias medzi palec a ukazovák jednej ruky a druhú vrstvu rovnakým spôsobom do druhej ruky. A následne spojíte umelé riasy medzi vaše prírodné riasy. Je možné použiť aj pinzetu, ale pozor na magnetickú silu rias a pinzety.

Náprava:
Jemným trením palca a ukazováka na riasach odstráňte magnetické umelé riasy.
Magnetic Pre-Cut