logo
0

Ardell Magnetic Lashes Double Demi Wispies - Magnetické riasy

  • Magnetic Lashes
AKCIA SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Magnetické umelé riasy:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Magnetic Lashes Double Demi Wispies - Magnetické riasy

- použitie bez lepidla
- pomalé opotrebenie
- opakované použitie
- vyrobené z ľudských vlasov

Použitie:
Nalíčte si Vaše riasy maskarou.
V prípade potreby upravte malými nožnicami dĺžku umelých rias podľa dĺžky Vášho oka. Riasy by mali najlepšie začínať nad očné bábikou. Dajte pozor, aby ste si neustřihli veľký počet magnetov.
Na špeciálnu aplikátor, ktorý obsahuje dva veľmi slabé magnety, pripevnite horný (Upper) a spodný (Under) magnetické riasy Ardell. Dajte pozor, aby magnet horných rias (Upper) smeroval smerom dole a magnet dolných rias (Under) smeroval nahor. Horné riasy pripevnite na stranu, kde sa nachádza logo Ardell.
Pokiaľ máte oba rady rias správne pripevnené k aplikátoru, uchopte aplikátor tak, aby logo Ardell smerovalo hore. Potom umiestnite riasy pomocou aplikátora tak, aby Vaše riasy boli uprostred. Stlačte aplikátor, aby sa horná (Upper) a dolná (Under) riasy spojili s Vašimi riasami, čím vznikne "sandwich" medzi umelými a Vašimi riasami.

V prípade, že nevlastníte špeciálny aplikátor môžete riasy aplikovať iba pomocou rúk. Kedy uchopíte jednu vrstvu rias medzi palec a ukazovák jednej ruky a druhú vrstvu rovnakým spôsobom do druhej ruky. A následne spojíte umelé riasy medzi Vaše prírodné mihalnice. Možno použiť aj pinzetu, ale pozor na magnetickú silu rias a pinzety.

odstránenie:
Jemným trením palca a ukazováka na riasach odstráňte magnetické umelé riasy.
Magnetic Lashes