logo
0

Antipodes Anoint H₂O De-Puffing Eye Gél - Osviežujúci očný gél

  • Anoint H₂O
30ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Anoint H₂O De-Puffing Eye Gél - Osviežujúci očný gél

Zlepšite vzhľad opuchov a vačkov pod očami pomocou osviežujúceho očného gélu Anoint H₂O. Káva a červené riasy doplnené o novozélandské superovocie bohaté na antioxidanty pomáhajú riešiť problémy s opuchmi očí.
Kyselina hyalurónová rastlinného pôvodu a manukový med poskytujú upokojujúcu hydratáciu, zatiaľ čo bambusový ferment pomáha chrániť citlivé očné okolie. Hydratačný očný gél je certifikovaný ako vegetariánsky bez pridanej vône.

Osviežujúci očný gél Anoint H₂O je chladivý očný krém s kofeínom a uhorkou, ktorý pomáha redukovať opuchy, vrásky a očné vačky. Červené riasy a novozélandské superovocie pôsobia proti opuchom a redukujú jemné vrásky. Kyselina hyalurónová rastlinného pôvodu a manukový med dodávajú pleti potrebnú hydratáciu. Poskytuje chladivý a upokojujúci účinok citlivej pleti pod očami. Certifikovaná vegetariánska starostlivosť o pleť. Bez pridanej vône. Vhodný pre väčšinu typov pleti, obzvlášť potom pre dehydratovanú a opuchnutú.

Osviežujúci očný gél Anoint H₂O Antipodes® používajte každé ráno po nanesení svojho obľúbeného čistiaceho prípravku a séra od Antipodes. Hydratačný očný krém vmasírujte do oblasti pod očami a jemne vklepte do pokožky.

AKTÍVNE LÁTKY:
- kávové bobule a červené riasy - znižujú opuchy a chránia očné okolie,
- novozélandské superovocie a uhorka - pôsobí proti opuchom,
- manukový med a kyselina hyalurónová rastlinného pôvodu - osviežujú a zjemňujú vrásky okolo očí,
- bambusový ferment - pomáha chrániť pokožku pred škodlivinami z okolitého prostredia.
Anoint H₂O