logo
0

Alterna My Hair My Canvas Jelly Fix Repair Booster - Gélová kúra pre veľmi poškodené vlasy

  • My Hair
50ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
My Hair My Canvas Jelly Fix Repair Booster - Gélová kúra pre veľmi poškodené vlasy

Alternatíva My Hair My Canvas Jelly Fix Repair Booster je revolučná gélová kúra určená špeciálne pre veľmi poškodené vlasy. Tento produkt z radu My Hair My Canvas od Alterna je navrhnutý tak, aby hlboko obnovil a opravil vaše vlasy, vďaka čomu budú opäť vyzerať zdravo a krásne.

Účinky:
Alternatíva My Hair My Canvas Jelly Fix Repair Booster intenzívne obnovuje a opravuje poškodené vlasy, zatiaľ čo zlepšuje ich celkový vzhľad a pocit. Pomáha tiež chrániť vlasy pred budúcim poškodením a udržiavať ich silné a zdravé.

Vhodný pre:
Táto gélová kúra je ideálna pre veľmi poškodené vlasy, ktoré potrebujú intenzívnu obnovu a starostlivosť. Je to skvelá voľba pre vlasy poškodené chemickými ošetreniami, ako je farbenie alebo trvalá, alebo vlasy poškodené tepelným stylingom.

Použitie:
Aplikujte malé množstvo produktu do dlaní a potom rovnomerne rozprestrite na čisté, vlhké vlasy. Neoplachujte. Vlasy následne usušte a upravte, ako ste zvyknuté. Produkt môže byť tiež použitý ako predšampónová kúra pre extra intenzívnu obnovu.

Alternatíva My Hair My Canvas Jelly Fix Repair Booster je perfektným riešením pre tých, ktorí hľadajú intenzívnu a účinnú starostlivosť pre svoje veľmi poškodené vlasy.
My Hair