logo
0

Alfaparf Milano Semi Di Lino Reconstruction SOS Emergency Oil ( 6 x 13 ml ) - Posilňujúca starostlivosť pre suché a poškodené vlasy

  • Semi Di
613ml SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Oleje na vlasy:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Semi Di Lino Reconstruction SOS Emergency Oil (6 x 13 ml) - Posilňujúca starostlivosť pre suché a poškodené vlasy

Alfaparf Milano Semi Di Lino Reconstruction SOS Emergency Oil je vysoko účinný vlasový olej navrhnutý na posilnenie a obnovu poškodených vlasov. Tento inovatívny výrobok využíva výhody aktívnych látok a špeciálneho zloženia, aby poskytol SOS starostlivosť pre vaše vlasy.

Účinky:
Účinky tohto vlasového oleja sú mnohostranné. Pôsobí ako hĺbková regenerácia, ktorá obnovuje vlasy od korienkov po končeky. Zlepšuje elasticitu vlasov a zabraňuje ich lámaniu a štiepeniu. Olej tiež dodáva vlasom intenzívnu hydratáciu a zaisťuje, že zostanú hebké, lesklé a plné života. Má tiež antistatické vlastnosti, ktoré znižujú krepovatenie vlasov a uľahčujú ich úpravu.

Vhodný pre:
Alfaparf Milano Semi Di Lino Reconstruction SOS Emergency Oil je ideálny pre poškodené vlasy, ktoré potrebujú naliehavú pomoc a regeneráciu. Je vhodný pre vlasy poškodené chemickými úpravami, ako sú farbenie, melíry, trvalé ondulácie alebo rovnanie. Tento vlasový olej je tiež prospešný pre vlasy poškodené nadmerným teplom z sušiča vlasov, žehličky alebo kulmy.

Použitie:
Použitie tohto SOS vlasového oleja je ľahké. Naneste pár kvapiek oleja do dlaní a jemne rozotrite po celej dĺžke a končekoch vlasov. Môže byť aplikovaný na vlhké alebo suché vlasy. Na dosiahnutie maximálnych výsledkov odporúčame použiť v kombinácii s ostatnými výrobkami z radu Semi Di Lino Reconstruction od Alfaparf Milano.
Semi Di