logo
0

Alfaparf Milano BB Bleach Free Style Lift - Púder na zosvetlenie vlasov

  • BB Bleach
400ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
BB Bleach Free Style Lift - Púder na zosvetlenie vlasov

Na pomedzí vedy a umenia vlasovej starostlivosti prichádza Alfaparf Milano s BB Bleach Free Style Lift - púdrom na zosvetlenie vlasov, ktorý nastavuje nové štandardy v oblasti vlasového stylingu. Tento produkt z rodiny prestížnej talianskej značky Alfaparf Milano je výsledkom rokov výskumu a inovácií.

Účinky:
Jemné zosvetlenie: Púder ponúka rovnomerné a prirodzené zosvetlenie vlasov, čo umožňuje dosiahnuť dokonalý odtieň bez agresívneho odfarbovania.
Posilnenie a regenerácia: Vďaka aktívnym látkam, ako je keratín a mikro-proteíny, tento produkt nielen zosvetľuje, ale tiež obnovuje a posilňuje vlasy.
Flexibilita a štylizácia: Svoje vlasy môžete štylizovať podľa svojich predstáv bez toho, aby ste ich poškodili agresívnymi chemikáliami.

Vhodný pre:
Alfaparf Milano BB Bleach Free Style Lift je ideálny pre všetkých, ktorí hľadajú jemné zosvetlenie vlasov bez poškodenia. Či už máte jemné, hrubé, rovné alebo vlnité vlasy, tento púder je dokonalým riešením na dosiahnutie svetlejšieho odtieňa s minimálnym rizikom poškodenia.

Použitie:
Pre najlepšie výsledky zmiešajte púder s vhodným oxidačným činidlom podľa odporúčania výrobcu. Naneste rovnomerne na vlasy a nechajte pôsobiť podľa potreby až do dosiahnutia požadovaného odtieňa. Vždy dôkladne opláchnite a použite hydratačný kondicionér alebo masku po ošetrení.

Alfaparf Milano BB Bleach Free Style Lift púder na zosvetlenie vlasov nie je len ďalším produktom na trhu. Je to spojenie vedy a starostlivosti o vlasy, ktoré ponúka dokonalý vzhľad bez kompromisov. Pokiaľ si prajete jemné, ale efektívne zosvetlenie s pridaným bonusom regenerácie a posilnenie vlasov, je tento produkt tou pravou voľbou pre vás.
BB Bleach