logo
0

White Glo Diamond Series Whitening Pen - Sada pre ľahké a bezpečné bielenie zubov

  • Diamond Series
AKCIA SKLADOM
Nájdete v kategóriách
White Glo / Sady na bielenie zubov
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Diamond Series Whitening Pen - Sada pre ľahké a bezpečné bielenie zubov

Trápia vás nevzhľadné škvrny na zuboch, ale pitie čierneho čaju, kávy alebo červeného vína sa nechcete vzdať? Nemusíte! Pomocou sady White Glo Diamond Series sa môžete tmavých škvŕn zbaviť, rozžiariť svoj úsmev krásne bielymi zubami a pritom si užívať svoje obľúbené nápoje.

Čo táto sada obsahuje?
- bieliace zubné pero White Glo Whitening Pen 2,5 ml
- bieliace zubné pásky White Glo Whitening Strips 7 ks

Bieliace zubné pero White Glo Whitening Pen:
Tento výrobok bol vyvinutý v spolupráci so zubnými lekármi. Neobsahuje peroxid, ani iné podobné drastické látky. Iba testované a stomatologicky schválené ingrediencie, ktoré sú šetrné ako k zubnej sklovine, tak k ďasnám.
Použitie je naozaj ľahké!
Gél z pera naneste na zuby a nechajte 30 minút pôsobiť. Počas bielenia nejedzte ani nepite. Po uplynutí doby si zuby vyčistite zubnou pastou White Glo Professional Choice. Používajte 2 - 3x denne.

Bieliace zubné pásky White Glo Whitening Strips:
Týchto 7 párov pásikov (7 ks pre horné zuby a 7 ks pre spodné zuby) intenzívne, ale bezpečne odstraňuje škvrny od nápojov a zažltnuté zuby od fajčenia.
Ako správne bieliace pásky používať?
Každý deň nalepte 1 opasok na horné zuby a 1 opasok na spodné zuby. Nechajte 30 minút pôsobiť a potom odstráňte. Dve hodiny od aplikácie nepite kávu, čaj, červené víno a nefajčite.
Diamond Series