logo
0

Urtekram Krém na ruky aloe vera BIO 75ml

  • Krém na
AKCIA SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
POPIS
Krém je bohatý na množstvo rastlinných výťažkov, olejov a masiel, ktoré namáhanú pokožku rúk vyživujú, upokojujú a chránia pred popraskaním i vznikom drobných zápalov.
Základ starajúceho krému je tvorený upokojujúcimi výťažkami z Aloe vera. To má nielen skvelé regeneračné vlastnosti, ale tiež dodáva pokožke potrebné živiny a uzamyká v nej hydratáciu. Intenzívne tak chráni pleť pred podráždením, začervenaním aj vznikom praskliniek a zádery. Zloženie je navyše obohatené o hojivý protizápalový pupalkový olej a esenciálny olej z citrusových plodov, ktoré pokožku aktívne chráni pred vznikom zápalu.
O bohatú výživu sa starajú ošetrujúce oleje z mandlí a jojoby v kombinácii s bambuckým maslom. Všetky tieto látky sú bohaté na množstvo nenasýtených mastných kyselín, vitamínov a antioxidantov, ktoré pokožku vyživujú do hĺbky, zjemňujú ju a chráni pred podráždením. Výživná kombinácia rastlinných výťažkov a olejov dodáva namáhanej pokožke toľko potrebné živiny a zároveň ju chráni pred poškodením aj dehydratáciou.
Krém na