logo
0

Renovality Marhuľový olej za studena lisovaný

  • Marhuľový olej
100ml SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Oleje:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
BALENIE
100 ml s pipetkou

POPIS
Marhuľový olej má zvláčňujúce, čistiace, výživné a regeneračné účinky. Pleť je po ošetrení jemná a pružná. Marhuľový olej Renovality je bohatý na nenasýtené esenciálne kyseliny, najmä olejové a linoleovej. Nezanecháva pocit mastnoty. Marhuľový olej je perfektný na ošetrenie ekzémov, akné a spálenín. Zároveň je možné ho použiť aj na vlasové zábaly v prípade suchých a lámavých vlasov bez vitality.
Značka Renovality používa na balenie rastlinných olejov fialové sklo, ktoré zaručuje bioaktívnych stálosť prípravkov. Vplyv svetla vždy urýchľuje proces molekulárneho rozpadu prírodných produktov. Fialové sklo funguje ako prirodzený filter, ktorý chráni a zlepšuje kvalitu olejov.
Rastlinné oleje Renovality sú čisto prírodného pôvodu, lisované za studena zo starostlivo vybraných rástla, čo zaručuje ich perfektnú kvalitu. Obsahujú najvyššie množstvo bioaktívnych látok. Oleje Renovalityse výborne vstrebávajú, neobsahujú minerálne oleje, syntetické látky, konzervanty alebo farbivá.

AKO POUŽÍVAŤ
Používajte denne na pokožku alebo pleť. Ideálneho výsledok dosiahnete pri nočnej aplikáciu po odlíčení pokožky. Kvapkadlom odoberte z fľaštičky požadované množstvo oleja do dlane ruky, prehrejte v dlani a potom aplikujte na pleť. Votrite do kože.
V prípade použitia ako vlasového tonika masírujte olejom pokožku hlavy a potom votrite do vlasov po celej dĺžke, zabaľte do uteráka a nechajte 10 minút pôsobiť, potom opláchnite.

UPOZORNENIE
Určené len na vonkajšie použitie. Skladujte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 3 mesiacov.

ĎALŠIE OZNÁMENIE
V našej ponuke nájdete aj ďalšie prípravky s marhuľou všeobecnou.
Marhuľový olej