logo
0

Refectocil Eyelash And Eyebrow Tint - Farba na riasy a obočie 15 ml

  • Eyelash And
4,1 Red
SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Farbenie rias:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Eyelash And Eyebrow Tint - Farba na riasy a obočie

Farba Refectocil Eyelash And Eyebrow Tint zafarbí riasy a obočie v niekoľkých jednoduchých krokoch a počas niekoľkých minút. Intenzívne farebné pigmenty zaručia viditeľný výsledok. Dlhotrvajúce zloženie vydrží po dobu až 6 týždňov. 15 ml balenia vystačí cca na 30 použití. S farbou na riasy Refectocil Eyelash And Eyebrow Tint budú Vaše riasy krásne a výrazné.

Prečo požívať farbu na riasy a obočie RefectoCil:
- jednoduchá a ľahká aplikácia,
- rýchly účinok,
- dlhotrvajúci efekt,
- veľmi dobrá pigmentácia.

Široký výber odtieňov:
- čierna - vhodná pre ženy, ktoré chcú docieliť výrazného dramatického looku,
- grafit - vhodná pre majiteľky šedivých vlasov,
- modročierna - najpopulárnejší odtieň čiernej s jemným modrým leskom,
- hnedá - vhodná pre majiteľky tmavo hnedých vlasov,
- svetlo hnedá - vhodná pre majiteľky svetlo hnedých vlasov.

Používajte farbu na obočie a riasy správne!
1) Najprv si odlíčte a odmasťte riasy a obočie pomocou odličovacieho prípravku RefectoCil Eye Make-up Remover, aby prípravok mal, čo najlepší účinok. Riasy a obočie musia byť dokonale čisté a suché.
2) Použite ochranné papieriky Refectocil Eye Protection Papers, aplikujte ochranný krém Refectocil Skin Protection Cream Tube na spodné očné viečko, rovnako tak na spodnú stranu ochranného papierika. Položte ochranný papierik, čo najbližšie k riasam, aby sa dostala farba na pokožku v čo najmenšom množstve.
3) Zmiešajte v plastovej miske 10 kvapiek Refectocil Oxidant liquid s 2 cm farby alebo 15 – 20 kvapiek Refectocil Oxidant Cream s 2 cm farby pomocou priloženej tyčinky.
4) Naneste farbu na riasy pomocou tyčinky Refectocil alebo skoseného štetca Refectocil Cosmetic Brush pokiaľ nie sú úplne pokryté farbou. Pokiaľ chcete farbu naniesť na riasy aplikujte ju pomocou tyčinky Refectocil Application Sticks alebo skoseného štetca Refectocil Cosmetic Brush v smere rastu chĺpkov.
5) Nechajte pôsobiť 5 - 10 minút, podľa Vami určenej intenzity.
6) Zotrite prebytočnú farbu pomocou vaty. Pokiaľ sa farba dostane na pokožku odstráňte ju rýchlo odstraňovačom Refectocil Tint Remover. Upozornenie – Tint Remover sa nesmie dostať do bezprostrednej blízkosti očí alebo na riasy.
7) Šetrne odstráňte ochranné papieriky v smere oka. Suchou vatou odstráňte prebytočnú farbu. Pokiaľ napriek tomu zostane prebytočná farba odstráňte ju pomocou vody a vaty.

Len na profesionálne použitie. Oči musia byť zatvorené až do úplného vyčistenia.

Vyobrazený odtieň môže byť skôr orientačný, záleží na nastavení farieb Vášho monitoru
Eyelash And