logo
0

Radico Prírodná farba na vlasy - medová blond BIO 100 g

  • Prírodná farba
AKCIA SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
BALENIE
100 g

UPOZORNENIE
Krajina pôvodu India


Použitie:
• 20-30 g prášku na krátke vlasy
• 40-60 g prášku na vlasy s dĺžkou po ramená
• 70-100 g prášku na dlhé vlasy

1. Optimálne množstvo prášku zmiešajte s horúcou vodou v pomere 1:3 (1 diel prášku k 3 dielom vody). Operatívne môžete pridať vodu alebo prášok tak, aby ste docielili konzistenciu podobnú jogurtu alebo kečupu. Zmes nesmie byť príliš hustá ani príliš riedka.
2. Farbu aplikujte vždy na čerstvo umyté a uterákom presušené vlasy. S aplikáciou začnite pri korienkoch vlasov a postupujte po celej dĺžke vlasov. Farbu vždy nanášajte ihneď po namiešaní. Nemala by byť úplne horúca (aby ste si neoparili pokožku hlavy), ale určite čím teplejšie sa na vlasy dostane, tým lepšie. Na šedé vlasy treba použiť o niečo väčší nános farby.
3. Po aplikácii zakryte vlasy priloženou čiapkou a navrch ich ešte zakryte uterákom alebo zimnou čiapkou. Je potrebné, aby zostali čo najviac v teple. Počas pôsobenia je zároveň možné použiť na zosilnenie účinku teplo, napríklad z fénu na vlasy.
4. Nechajte farbu pôsobiť minimálne po dobu 60 minút. Pokiaľ chcete docieliť tmavší odtieň alebo prekryť šediny, odporúčame dlhšiu dobu pôsobenia. Farba môže byť na vlasoch treba 2 - 3 hodiny. Pretože sa jedná iba o rastliny, nemusíte sa o svoje vlasy báť.
5. Po uplynutí požadovanej doby pôsobenia farbu zmývajte pod teplou tečúcou vodou, pokiaľ nebude voda číra a bez zafarbenia. Nie je potrebné používať šampón ani iné prípravky. Farba sa o vlasy postará sama o sebe. Ďalej si vlasy vysušte alebo upravte bežným spôsobením, ako ste zvyknutí.
Prírodná farba