logo
0

Purity Vision Bio Levanduľový olej na pery

  • Bio Levanduľový
10ml SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Balzamy na pery:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Bio Levanduľový olej na pery

Bio Levanduľový olej na pery dokonale chráni, vyživuje a stará sa o popraskané pery. Vaše pery budú hodvábne jemné a jednoducho na zuľúbanie. Voňavý macerát z levandule lekárskej spolu s ošetrujúcimi olejmi poskytuje perám upokojujúcu a regenerujúcu starostlivosť. Olej vytvára na perách jemnú ochrannú vrstvu, ktorá pery vyživuje, chráni proti popraskaniu a zanecháva ich zamatovo hebké a lesklé. Pri pravidelnom používaní Bio Levanduľový olej na pery ľahko predíde vysušovaniu a praskaniu pier, ktoré pri rôznych vplyvoch počasia všetci dobre poznáme. Každým namazaním si vďaka opojnej levanduľovej vôni pripomeniete vôňu zmyselných levanduľových polí.
Bio Levanduľový olej na pery je vyrobený tradičnou metódou pozvoľného macerovania levandule lekárskej (lavandula angustifolia). Pri spracovaní sú levanduľové kvety na niekoľko týždňov naložené do zmesi za studena lisovaných olejov. Túto vysoko kvalitnú zmes tvorí Bio Slnečnicový, Bio Raw Arganový a Bio Jojobový olej. Do macerátu tak v nezmenšenej miere prechádza upokojujúca sila a príjemná vôňa levandule.
Malé množstvo oleja roll-onkom rovnomerne naneste na pery a potom sa už nechajte obklopiť levanduľovým opojením. Vďaka malému baleniu môžete mať olej vždy po ruke a jednoducho sa tak stane vašim nenahraditeľným pomocníkom do nepohody.

Nanesením malého množstva oleja a masáží zjemníte kožičku okolo nechtov. Súčasne tiež posilníte nechty samotné. Bonusom vám budú krásne voňavé ruky.

Ak pod svoj obľúbený rúž použijete olejček ako podkladovú bázu, zostanú vaše pery aj po jeho vyschnutí jemné a vyživené.

Bio Levanduľový olej na pery môžete použiť aj na okolie pier. Predovšetkým vďaka Raw Bio Arganovému oleju predídete starnutiu pleti a postaráte sa o jej jemné vypnutie.
Bio Levanduľový