logo
0

Purity Vision Bio Jantárový hĺbkovo regeneračný pleťový olej

  • Bio Jantárový
45ml SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Purity Vision / Pleťové oleje
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Bio Jantárový hĺbkovo regeneračný pleťový olej

Doprajte svojej pleti každodennú rozjasňujúcu a regeneračnú starostlivosť, ktorá eliminuje prejavy jej starnutia. Unikátne synergické zloženie spěstícími Bio olejmi, bylinnými výťažkami, vitamínom E a koenzýmom Q10 robí z Bio Jantárového olej ideálneho pomocníka v boji proti vráskam.
Obsiahnutý Bio Zlatý jojobový olej je známy svojimi normalizačnými vlastnosťami. Vďaka nemu je tento Bio Jantárový pleťový olej vhodný pre všetky typy pleti – suchú dostatočne premasťuje, citlivú upokojuje a problematickú a zrelú vyhladzuje. Ďalšou zložkou je Bio Marulový olej s unikátnymi omladzujúcimi a liftingovými účinkami, vďaka ktorým bude vaša pleť príjemne spevnená. O jemne sladkú vôňu oleja, do ktorej sa určite zamilujete, sa stará macerát z vanilky a tonky.

Z ľudových tradícií je známe, že jantár je nabitý slnečnou silou a vnáša tak do života rovnováhu a radosť. Tiež údajne zaháňa smútok a negatívnu energiu. Preto nájdete na dne každého pohára Bio Jantárového regeneračného pleťového oleja malé pravé kamienky pravého jantáru, ktoré svojou slnečnou energiou určite rozžiaria každý váš deň.

Pred nanesením Bio Jantárového regeneračného pleťového oleja aplikujte jednu z Bio Kvetinových vôd PURITY VISION. Dodáte tak pleti potrebnú hydratáciu. Potom naneste potrebné množstvo oleja na vyčistenú pleť a jemne vmasírujte. Olej môžete zaradiť do svojej rannej aj večernej pleťovej rutiny.

Ako zaradiť Bio Jantárový regeneračný pleťový olej do svojho ošetrujúceho rituálu?

Aby mohla pokožka prijímať cenné látky a vitamíny skvalitní prírodné kozmetiky PURITY VISION, je nutné ju najskôr správne vyčistiť, tonizovať a až potom naniesť výživu. Pamätajte tiež na to, že všetky oleje je nutné aplikovať vždy na vlhkú hydratovanú pokožku.

Krok č. 1 –odlíčenie. Po prvé je pleť treba pravidelne a šetrne zbavovať nečistôt, ktoré sa na ňu počas dňa či noci priľnú. Na jej odlíčenie a čistenie ideálne poslúži Bio Ružový čistiaci olej alebo Bio Levanduľový čistiaci gél. Oba produkty účinne a šetrne odstraňujú nečistoty aj odumreté bunky a sú vhodné pre všetky typy pleti.

Krok č. 2 – tonizácia. Po vyčistení pleti je potrebné stiahnuť póry a pripraviť ju na nanesenie ošetrujúcich zložiek. O to sa dokonale postará niekoľko streknutí Bio Ružového tonika PURITY VISION hyalurónovou kyselinou a vitamínom C.

Krok č. 3 – hydratácia. Teraz je pleť pripravená na hĺbkovú hydratáciu v podobe Bio Ružového séra PURITY VISION. Do dlane si naneste potrebné množstvo a aplikujte krúživými pohybmi na celú tvár, krk aj dekolt. Nechajte pár minút vstrebať.

Krok č. 4 – výživa. Teraz môže hydratovaná pokožka prijať všetky regeneračné a vyživujúce látky, ktoré Bio Jantárový pleťovýolej ponúka. Navlhčite pleť vybranú Bio Kvetinovou vodou PURITY VISION a naneste niekoľko kvapiek oleja. Krúživými pohybmi ho jemne vmasírujte. Odmenou vám bude príjemne spevnená a prejasnená pleť po celý deň.
Bio Jantárový