logo
0

My. Organics The Organic Thickening Dry Shampoo - Suchý šampón na objem vlasov

  • The Organic
200ml SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Šampóny:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
The Organic Thickening Dry Shampoo - Suchý šampón na objem vlasov

Suchý šampón MY.ORGANICS so svojim zložením obohateným o výťažky z ryže, arganový olej a olej z púštnych datlí dodáva vlasom sviežosť a pomáha potláčať mastný lesk, ktorý sa môže objaviť medzi jedným a nasledujúcim umývaním vlasov.

DIMETHYLETHER - DME Hnací plyn DME, ktorý v našich sprejoch používame, nie je derivátom z petrochemických látok. Dimethylether (v skratke DME) je organická, biologicky odbúrateľná a nekorozívna zlúčenina. Ide o bezfarebný plyn, ktorý nie je považovaný za škodlivý voči životnému prostrediu a neznečisťuje pôdu ani podzemnú vodu.

SPÔSOB POUŽITIA:
Pred použitím dôkladne pretrepte a nastriekajte šampón na suché vlasy zo vzdialenosti cca 15-20 cm. Nanášajte od korienkov, postupujte po jednotlivých úsekoch až do pokrytia celej plochy vlasovej pokožky. Nechajte pôsobiť po dobu dvoch minút, pritom vlasy aj vlasovú pokožku jemne masírujte. Na záver vlasy dôkladne vykefujte, aby ste odstránili zvyšky prachových častíc (aj s predklonenou hlavou a vlasmi prehodenými dopredu) a vlasy upravte do požadovaného účesu.

INCI (zloženie) Dimethylether, denaturovaný alkohol, ryžový škrob, hliníková soľ (Aluminum Starch Octenylsuccinate), parfum, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, oxid kremičitý, Linalool, olej zo semien Balanites Roxburghii (*, ), Butylénglykol.
Bez butánov. Bez parabénov. Bez formaldehydu. Bez SLS.
* Zložky v bio kvalite
The Organic