logo
0

My. Organics The Organic Restructuring Shampoo Argan - Šampón

  • The Organic
1000ml SKLADOM
250ml SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Šampóny:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
The Organic Restructuring Shampoo Argan - Šampón

Produktový rad MY.ORGANICS Restructuring
- je určená pre starostlivosť o veľmi suché a chemicky upravované vlasy. Hĺbkovo vyživuje vlasové vlákno a pokožku hlavy, obnovuje správnu hydratáciu a odstraňuje matný vzhľad spôsobený suchosťou.

- výživný šampón MY.ORGANICS The Organic Restructuring Shampoo Argan pre veľmi suché a chemicky poškodené vlasy
- šampón pre profesionálne použitie na rastlinnej báze, určený na umývanie a hydratáciu všetkých typov extrémne suchých a chemicky poškodených vlasov, k čomu využíva blahodarné účinky harmančeka a proteínov pšenice
- vďaka presne vyváženej koncentráciu vitamínov hĺbkovo vyživuje a regeneruje stresované vlasy
- obsahuje výťažky z hodvábu a hodnotné esenciálne oleje, ktoré dodávajú pocit mäkkosti a hladší, hodvábnejšia vzhľad Vašich vlasov
- účinné prírodné zložky:
Arganový olej - získavaný z nepražených jadierok argánie, vďaka čomu si uchováva svoje blahodárne účinky. Pomáha regenerovať, obnovovať vitalitu, posilňovať, hydratovať a dodávať brilantný lesk každému typu vlasov. Okolo vlasu vytvára ochrannú bariéru, čím predchádza padanie a podporuje rast vlasov.
Harmanček - je schopný poskytnúť výživu vlasovej pokožke aj vlasom samotným. Jeho zvláčňujúce účinky pomáhajú krehkým vlasom získať späť pôvodnú krásu.
Proteíny pšenica - sú mimoriadne vhodné pre krehké, vysilené a vysušené vlasy. Vytvára ochrannú bariéru na povrchu i vo vnútri vlasu a regenerujú poškodené vlasy. Pôsobí tiež ako prevencia štiepeniu končekov.
Extrakt z hodvábu - proteíny z hodvábu vytvárajú ochrannú vrstvu, ktorá bráni vysúšaniu pokožky, a vo svojom dôsledku zvyšujú odolnosť vlasov proti lámaniu. Vlasy sú lesklejšie, majú väčší objem a ľahko sa rozčesávajú.
- pH 5.0-5.5

Použitie:
Naneste šampón na dlaň v množstvo veľkosti malého orecha. Prehriaty šampón v dlaniach nanášajte na vlasovú pokožku aj na vlasy od korienkov po končeky a dôkladne premasírujte. Nechajte pôsobiť po dobu 2 minút a potom opláchnite vlažnou vodou.
The Organic