logo
0

My. Organics The Organic Restructuring Fluid Potion Argan - Vlasový elixír

  • The Organic
100ml SKLADOM
50ml SKLADOM
30ml SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Vlasové elixíry:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
The Organic Restructuring Fluid Potion Argan - Vlasový elixír

Produktový rad MY.ORGANICS Restructuring je určená pre starostlivosť o veľmi suché a chemicky upravované vlasy. Hĺbkovo vyživuje vlasové vlákno a pokožku hlavy, obnovuje správnu hydratáciu a odstraňuje matný vzhľad spôsobený suchosťou.

- vlasový elixír pre rekonštrukciu MY.ORGANICS The Organic Restructuring Fluid Potion Argan obsahujúce avokádo a arganový olej
- dodáva mimoriadnu žiarivosť a pomáha predchádzať štiepeniu končekov
- chráni vlasy pred účinkami horúceho vzduchu pri fénovaní
- vynikajúci tiež ako masážny olej
- účinné prírodné zložky:
Arganový olej - získavaný z nepražených jadierok argánie, vďaka čomu si uchováva svoje blahodárne účinky. Pomáha regenerovať, obnovovať vitalitu, posilňovať, hydratovať a dodávať brilantný lesk každému typu vlasov. Okolo vlasu vytvára ochrannú bariéru, čím predchádza padanie a podporuje rast vlasov.
Avokádo - avokádový olej sa v kozmetike využíva pre svoje vyživovacie a regeneračné vlastnosti. Má blahodarné účinky na veľmi vysušené, poškodené a lámavé vlasy. Pri nanášaní na vlasovú pokožku a na vlasy pomáha odstrániť problémy so svrbením a tvorbou lupín.

Použitie:
Vmasírujte pár kvapiek elixíru do mokrých vlasov po celej dĺžke a do končekov. Je možné aplikovať aj na suché vlasy: na konci fúkané aplikujte produkt na končeky. Oživuje farbu.
The Organic