logo
0

My. Organics The Organic Purify Shampoo Rosemary - Šampón

  • The Organic
1000ml SKLADOM
250ml SKLADOM
50ml SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Šampóny:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
The Organic Purify Shampoo Rosemary - Šampón

- produktová rada MY.ORGANICS Purify
- je mimoriadne vhodná najmä pre tých, ktorí trpia problémami s padaním vlasov. Účinkuje jemne, upokojuje vlasovú pokožku, ktoré vracia prirodzenú rovnováhu, a je šetrná aj k najcitlivejšie kožu
- podporný šampón pre obnovenie rovnováhy MY.ORGANICS The Organic Purify Shampoo Rosemary pôsobí proti padaniu vlasov
- zaisťuje hĺbkovú očistu a súčasne upokojuje vlasovú pokožku a podporuje prirodzený rast vlasov
- hydratuje a posilňuje vlasy vďaka aktívnym zložkám obsiahnutým v esenciálnych olejoch levandule, rozmarínu a eukalyptu
- účinné prírodné zložky:
Rozmarín - rozmarínový esenciálny olej je často využívaný pre prevenciu padania vlasov a stimuláciu rastu. Pomáha posilňovať jemné vlasy, ktoré majú tendenciu k lámaniu, ale dokáže tiež zlepšiť rozčesávateľnosť a dodať lesk suchým vlasom. V prípade mastných vlasov pomáha hĺbkovo odstrániť nečistoty z vlasovej pokožky.
Levanduľa - esenciálny olej levandule je známy pre svoje upokojujúce, relaxačné a hojivé účinky. Vďaka týmto schopnostiam poskytuje úľavu vlasovej pokožke, u ktorej sa často objavujú drobné kožné problémy spôsobené vonkajšími vplyvmi.
Eukalyptus - eukalyptový olej extrahovaný zo sušených listov eukalyptu je možné nanášať priamo na vlasovú pokožku a zvýšiť tak žiarivý lesk a pružnosť vlasov.

Použitie:
Naneste šampón o veľkosti malého orecha na dlaň ruky, prehrejte v dlaniach a nanášajte od končekov smerom ku korienkom. Nechajte pôsobiť po dobu 4 minút. Opláchnite vlažnou vodou.
The Organic