logo
0

My. Organics The Organic Hydrating Shampoo Sweet Fennel And Aloe - Vlasová pena

  • The Organic
1000ml SKLADOM
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Vlasové peny:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
The Organic Hydrating Shampoo Sweet Fennel And Aloe - Vlasová pena

MY.ORGANICS Hydrating
- produktová rada vyvinutá špecificky pre suché vlasy, ktoré sú vyčerpané a poškodené chemickými procedúrami a farbením. Produkty z radu Hydrating jemne čistí a hydratujú vlasy, dodávajú im objem a vitalitu vďaka výživným účinkom špecifických esenciálnych olejov. Po ošetrení sú vlasy hebké a ľahko upraviteľné.

- jemný hydratačný šampón MY.ORGANICS The Organic Hydrating Shampoo Sweet Fennel And Aloe vyvinutý pre suché vlasy, ktoré sú vyčerpané a poškodené chemickými procedúrami a farbením
- vďaka výživným vlastnostiam esenciálneho oleja zo sladkého feniklu, levandule a pelargónie jemne čistí a hydratuje vlasy, dodáva im objem a vitalitu
- po umytí sú vlasy hebké a ľahko upraviteľné
- účinné prírodné zložky:
Fenikel - v kozmetike sa sladký fenikel používa kvôli jeho schopnosti zvyšovať tonus pokožky, vďaka čomu je potom pokožka lesklejšie a prevoňaná. Esenciálny olej z feniklu sme použili aj pre jeho upokojujúce a zmäkčujúci účinky na vlasy a vlasovú pokožku.
Aloe Vera - extrakty z Aloe vera majú vyživujúce a antioxidačné účinky, ktoré sa podieľajú na posilnenie vlasovej pokožky a pomáhajú tak brániť padanie vlasov.
Levanduľa - esenciálny olej levandule je známy pre svoje upokojujúce, relaxačné a hojivé účinky. Vďaka týmto schopnostiam poskytuje úľavu vlasovej pokožke, u ktorej sa často objavujú drobné kožné problémy spôsobené vonkajšími vplyvmi.
Pelargonie - esenciálny olej z pelargónie je veľmi vhodný na suché vlasy, ktorým dodáva mäkkosť a hebkosť.

Použitie:
Naneste šampón do dlaní o veľkosti malého orecha. Šampón prehriaty v dlaniach nanášajte na vlasovú pokožku a vlasy od korienkov po končeky a dôkladne premasírujte. Nechajte šampón pôsobiť po dobu dvoch minút. Spláchnite vlažnou vodou.
pH 5.0 - 5,5
The Organic